I přes herní převahu se vrací áčko z Jičína s prázdnou

3. kolo KP KHK - sobota 20.8.2023 od 14:00 - hřiště Jičín.

SK Jičín - FK Jaroměř 3:0 (1:0)

Branky: 42. Mokošín (p.k.), 75. Matějka, 91. Nálevka

SK Jičín: Sýkora - Kuncíř, Ulvr (K), Gaubman (64. Buchvald), Vrabec (76. Smolík) - Fidrich, Zugar, Mokočín, Beneš (60. Matějka) - Machačný (76. Nálevka), Macháček (60. Vladeka)

FK Jaroměř: Červenka  - Horák, Bajer (28. Kudrnáč), Podolník (81. Prokš), Pohořálek - Valášek, Exnar Ma. (K) (83. Sekyra), Votrubec, Častvaj (53. Rind), Exnar Mi. - Kocourek

Petr Beneš, trenér domácích: Jsem moc rád, že jsme dnes uhráli 3 body už proto, že jsme v žádném případě nechtěli dopustit scénář loňského podzimu. Jaroměř je neskutečně nadupaný tým, který bude hrát o postup. My dnes vytěžili z minima maximum. Hostům chyběli dva klíčoví záložníci, toho jsme dnes využili, jak jsme chtěli. Oceňuji bojovnost a intenzivnost hry svého týmu i výrobu dalších gólových situací, podržel nás opět výborný gólman. Podle mě jsme v tom vedru chtěli víc, měli jsme víc šanci a výhra je zasloužená.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes se nám nedařilo zúročit naši herní převahu a v poslední třetině hřiště jsme byli bezradní. Výsledek vypadá hrozivě. Nezbývá nic jiného, než nepovedený zápas odčinit v těch nadcházejících.

Rozhodčí: Turek, Klečka, Černý

DS: Štěpař

ŽK: 67. Machačný, 79. Ulvr, 81. Nálevka, 84. Buchvald - 62. Exnar Matěj, 81. Exnar Miloš

Diváci: 70

KP mužů SK Jičí - FK Jaroměř, 21.8.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.