ban 20240501 vysl Jicin ban 20240501 vysl SZ Treb
Jaroměř 1.5.24 - Jaroměř remizovala s Jičínem 2:2
Jaroměř 1.5.24 - Starší žáci vyhráli nad Třebechovicemi 4:3

Novinky

Jak využít peníze, rozdávané pojišťovnami, pro vaše děti.

Kategorie: Novinky

Věděli jste, že na úhradu členství ve fotbalovém klubu, někdy i na poplatek za sportovní soustředění, vám může přispět zdravotní pojišťovna?

Je to jednoduché. Níže vyberte zdravotní pojišťovnu svého malého fotbalisty a kliknětě na odkaz, kde najdete žádost a podrobný postup. Ve většině případů budete muset stáhnout ještě Potvrzení o zaplacení příspěvku, které si nechte podepsat od trenéra nebo vedoucího mužstva.


111 - Všeobecná zdravotní pojišťovna

1000 Kč na pravidelnou pohybovou a zároveň sportovní aktivitu dlouhodobého charakteru (členské příspěvky na pravidelné aktivity a cvičební tréninky).

Pokyny (příspěvěk na pohyb)
Formulář žádosti ke stažení


201 - Vojenská zdravotní pojišťovna

1000 Kč na pravidelné pohybové a vybrané regenerační aktivity (členské příspěvky na pravidelně se opakující tréninky nebo účastnické poplatky na sportovní pobyty).

Pokyny pro pohybové aktivity
Pokyny pro sportovní pobyty


205 - Česká průmyslová pojišťovna

500 Kč na pravidelné pohybové aktivity (členské příspěvky, letní tábory, příměstské tábory, plavecké kurzy, školy v přírodě).

Pokyny pro sportovní kroužky
Pokyny pro sportovní soustředění (letní tábor)


207 - Oborová zdravotní pojišťovna

1000 Kč na pravidelné pohybové aktivity (členské příspěvky).

Kupon na sportovní aktivity


211 - Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra

1500 Kč na pravidelné sportovní aktivity dlouhodobého charakteru, organizované cvičení pro děti, sportovní kroužky a kurzy, cvičení dětí s rodiči.

Pokyny pro sportovní aktivity
Pokyny pro ozdravný pobyt v přírodě


Pojišťovny vnímají příspěvky na pohybové a sportovní aktivity jako investici do lepšího zdravotního stavu svých pojištěnců. S podáním žádosti ale neotálejte, nabídky některých pojišťoven jsou časově omezené, nebo končí vyčerpáním vyhrazených finančních prostředků.

Tip: Další možností je využít různé benefity poskytované zaměstnavateli. Může jít například o podporu aktivit pro děti zaměstnanců, jako jsou příměstské tábory nebo soustředění. Zpravidla s podmínkou, že jsou určeny široké dětské veřejnosti a nepřispívá na ně jiný subjekt.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.