Zasloužené vítězství áčka v Třebši po velmi zodpovědném výkonu

26. kolo MIACOM KP mužů - neděle 15.5.2022 od 17:00 - hřiště Třebeš.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř 1:3 (1:2)

Branky: 20. Štajer - 13. Kocourek, 39. Kocourek, 58. Exnar Mi.

TJ Sokol Třebeš: Heřman - Tesař, Kudrna, Kosyak, Zeman - Fridrich (52. Sobotka), Štajer, Ryšavý, Kuneš - Sochor (52. Jandík), Krykorka (K)

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Exnar Ma., Poděbradský - Valášek, Gorol, Bano (88. Lebedinský), Votrubec, Petráček (70. Beran) - Kocourek, Exnar Mi. (85. Musil)

Úvod zápasu patřil domácím a byli to oni, kdo byl od začátku zápasu aktivnějším týmem. Obrovskou šanci měli domácí hned samotném úvodu zápasu, když postupovali ve dvou zcela sami na hostujícího brankáře Červenku. Hostující Valášek se však dokázal zodpovědně vrátit a na poslední chvíli jim ukopl míč na roh a zabránil tak jistému gólu. Jako první se tak prosadila ve 13. minutě hostující Jaroměř, když se trefil po zpětné přihrávce Votrubce v těžké pozici Kocourek - 0:1. Od tohoto gólu převaha domácích víceméně skončila a byli to hosté, kteří začali být na hřtišti aktivnějším a lepším týmem. Domácí ale i přesto dokázali vyrovnat, když se ve 20. minutě z trestného kopu trefil domácí Štajer - 1:1. Hosty však tento gól v jejich aktivitě nesrazil - spíše naopak. Vedení se Jaroměř ujala znovu ve 39. minutě, kdy se po centru Bana z levé strany prosadil hlavou opět Kocourek - 1:2.

 

KP mužů TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř, 15.5.2022, foto: Václav Mlejnek Daniel Valášek zmařil v osmé minutě útok dvou hráčů na osamoceného Červenku, a pravděpodobně tím určil i příští vývoj utkání, když svým zákrokem nedopřál domácímu týmu psychologickou výhodu z rychlého vedení.

Druhý poločas pokračovala územní převaha Jaroměře, která vcelku bezpečně kontrolovala vývoj zápasu. Domácí se sice snažili, ale nedokázali si vypracovat proti pozorné hostující obraně žádnou vyloženou šanci. Jaroměř tak defintiivně rozhodla o výsledku zápasu v 58. minutě, kdy se po rychlé akci a přihrávce Kocourka trefil přesně k tyči hostující Miloš Exnar - 1:3. Do konce zápasu se před oběma brankami již nic výrazného neudálo, a tak se zrodilo zasloužené vítězství Jaroměře.

 

KP mužů TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř, 15.5.2022, foto: Václav Mlejnek Proti přesné dělovce třebešského Martina Štajera z trestného kopu ve 20. minutě nebylo obrany.

Vl. Krykorka, vedoucí domácích: Dnes se pro nás lámal zápas v první čtvrthodině, kdy jsme neproměnili ani nájezd dvou na osamoceného gólmana. Hosté postupně hru vyrovnali, protože se nám nedařilo především v prvním dotyku s míčem. Po našich chybách jsme také dvakrát inkasovali. Hosté se uklidnili a po zbytek utkání byli fotbalovějším týmem. My jsme utkání i přes snahu dohrávali spíše v křeči a tahali za kratší konec. Vítězství hostí je zasloužené. Příště....

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Vítězství na půdě Třebše za tři body je pro nás velmi cenné. Základem byla velmi dobrá organizace hry a odpovídající nasazení. Je pravdou, že do zápasu vstoupili lépe domácí, ale s přibývajícími minutami jsme byli lepším týmem. Pochvala pro celý tým je dnes na místě.

 

KP mužů TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř, 15.5.2022, foto: Václav Mlejnek Zdeněk Kocourek (červený dres číslo 5) přidal druhý gól ve 39. minutě.

ŽK: 75. Tesař

Rozhodčí: Matula, Dušek, Hanuš

Diváků: 100

 

KP mužů TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř, 15.5.2022, foto: Václav Mlejnek V 58. minutě překonal domácího brankáře Heřmana Miloš Exnar (červený dres 12).
Foto 4x: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Krátký sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.