Áčko sice nebylo horším týmem, ale z Kostelce odjíždí bez bodu

23. kolo MIACOM KP mužů - sobota 24.4.2022 od 17:00 - hřiště Kostelec nad Orlicí.

FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 36. Hašek, 83. Ježek

FK Kostelec nad Orlicí: Matoušek - Klapal (K), Pups, Dostálek (86. Bečka), Víděňský - Idrissov, Hašek (65. Kvasnička), Říha, Kaplan - Kotyza (80. Ježek), Kytlík

FK Jaroměř: Červenka - Toman (18. Kordina (46. Musil), Poděbradský (K), Horák - Votrubec, Gorol, Exnar Ma., Bano, Valášek - Kocourek, Exnar Mi.

Článek bude doplněn

Kamil Kaplan, trenér domácích: Do utkání za slunečného počasí a před slušnou diváckou návštěvou vstoupili aktivněji hosté a první vážnější situaci řešil brankář Matoušek. Do vedení jsme se dostali po rychlé akci, na jejímž konci se nemýlil kanonýr Hašek. Hosté se snažili o srovnání stavu a nám se otevíraly možnosti z protiútoků. Jeden z nich skončil na tyči hostující branky a při druhém jsme tváří v tvář gólmanovi netrefili branku. Rozhodnutí přišlo v 83. minutě, kdy se v soupeřově šestnáctce nejlépe zorientoval Ježek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Přes trvalou herní převahu se nám nepodařilo vstřelit branku. Zahrávali jsme spoustu standardních situací, ale domácí veškerou naši snahu svou bojovností a obětavostí eliminovali a naopak z brejků zápas výsledkově rozhodli.

ŽK: 0-0

Rozhodčí: Šob, Vích, Svoboda

DS: Židík

Diváků: 130

 

KP mužů FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 23.4.2022, foto: Václav Mlejnek Domácí Jiří Ježek (vlevo v modrém) dává druhý gól Kostelce.

 

KP mužů FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř, 23.4.2022, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek


Krátký sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.