Áčko na půdě lídra tabulky nepřekvapilo a odešlo vysoko poraženo

19. kolo MIACOM KP mužů - neděle 27.3.2022 - od 15:00 - hřiště Nový Bydžov.

RMSK Cidlina N. Bydžov - FK Jaroměř 5:2 (3:1)

Branky: 13. Bekera, 17. Mokošín, 23. Voldán, 70. Voldán, 76. Vincour - 5. Votrubec, 80. Votrubec (p.k.)

RMSK Cidlina Nový Bydžov: Strýhal - Svatoň, Trejbal (K), Novák (Mokošín V.), Mokošín P. - Špinka (80. Batelka), Vincour, Bekera (76. Hruška), Drobný (73. Rejl) - Pokorný, Voldán (73. Mejstřík)

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Častvaj, Poděbradský (K) - Pohořálek (6. Toman), Gorol, Bano, Exnar Ma. (85. Kordina), Votrubec - Kocourek, Petráček (76. Musil)

Do utkání, proti jasnému favoritovi KP vstoupili Jaroměřští nebojácně a hned v 5. minutě zaskočili novobydžovskou obranu a po centru R. Gorola se objevil před gólmanem Strýhalem D. Votrubec a s přehledem otevřel skóre - 0:1. O minutu později musel ze hry odstoupit zraněný A. Pohořálek. Po obdržené brance zvýšili domácí úsilí a ve 13. minutě se dočkali vyrovnání, když hosté nechali na malém vápně zcela volného Bekeru a ten neměl problém překonat L. Červenku 1:1. Jaroměřská obrana byla i nadále pod stálým tlakem, a tak bylo otázkou času, kdy dovolí favoritovi vstřelit další branku. To se mu povedlo v 17. minutě, kdy se z trestného prosadil Mokošín - 2:1. Pro jaroměřské ošklivou "desetiminutovku" završil ve 23. minutě Voldán - 3:1. Do konce poločasu už diváci další branku neviděli.

Ve druhé půli domácí hru plně kontrolovali, hostujícím hráčům se pranic nedařilo, a tak výsledkem byly další dvě branky. Nejprve se podruhé v zápase trefil v 70. minutě Voldán - 4:1 a pátou branku po trestném kopu a hlavičkovém ťukesu vsítil Vincour - 5:1. V 80. minutě pak kosmeticky upravil skóre z penalty D. Votrubec - 5:2. Domácí tým měl zápas plně pod kontrolou, hosté se nezmohli prakticky na nic. Nezbývá než soupeři pogratulovat k vítězství a postupu do divize. My hlavy nevěšíme, musíme se však nad výkonem zamyslet, chyby zanalyzovat, zvýšit úsilí v tréninku a vrátit se k výkonům z podzimu. 

Autor článku: Evžen Zvolánek 

KP mužů RMSK Cidlina - FK Jaroměř, 27.3.2022, foto: Václav Mlejnek Druhý gól Jaroměře z penalty, kterou proměnil Daniel Votrubec.

Fotogalerie k zápasu zde

Petr Průcha, trenér RMSK Cidlina: 5:2 ... dobrý výsledek. Jaroměř nám na začátku vzala vítr z plachet. Vstřelila nám nečekaně branku, která s námi zacloumala. Naštěstí netrvalo dlouho a my se zmátořili, záhy vyrovnali a měli dále velmi kvalitní pasáž. Druhá půlka byla ve znamení toho, že jsme kontrolovali stav a čekali, jestli přijde šance. Ta přišla a my ji proměnili. Utkání jsme pak v pohodě dovedli do vítězného konce. Jaroměř má velmi kvalitní a férový tým. Nyní Třebeš, dle výsledku na Slavii HK nás čeká boj se vším všudy!

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Gólově se nám povedl vstup do utkání, domácí nám však svou agresivitou dělali od prvních minut velké problémy a dostávali nás pod trvalý tlak. Tři body Bydžova jsou naprosto zasloužené

ŽK: 79. Strýhal - 82. Bano

Rozhodčí: Filip, Fišer, Ježek

Diváků: 174

 

KP mužů RMSK Cidlina - FK Jaroměř, 27.3.2022, foto: Václav Mlejnek Nahrávka Ondřeje Špinky na první gól Cidliny Nikolase Bekery. Foto 2x: Václav Mlejnek

 

Ohlasy v tisku:

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.