Výborný první poločas nakonec stačil na další domácí výhru Jaroměře proti Třebši!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

11. kolo MIACOM KP mužů - neděle 10.10.2021 - 15:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš 2:1 (2:1)

Branky: 7. Votrubec, 19. Exnar Mi. - 23. Krykorka (p.k.)

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Valášek (79. Bano), Gorol (90. Toman), Votrubec, Exnar Ma. (90. Beran), Pohořálek - Petráček (79. Čenovský), Exnar Mi. (73. Kocourek)

TJ Sokol Třebeš: Heřman - Tesař, Hendrich, Hruška, Jandík (86. Cílek) - Palma (46. Franta), Štajer, Krykorka (K), Sobotka (46. Kunc) - Neugebauer (46. Zeman), Ryšavý

Jaroměř měla velikou šanci hned v 1. minutě, kdy se probil do vápna hostí Votrubec, ale jeho střelu zastavil Heřman v pokleku mezi svými nohami. Jaroměř se tak ujala vedení již v 7. minutě, kdy hosté chybně rozehráli, Exnar Miloš přihrál pod sebe na Votrubce, a ten se již nemýlil - 1:0. V 10. minutě se probil z levé strany do hostujícího vápna domácí Petráček, ale v dobré pozici mířil vedle. Jaroměř i nadále hosty doslova válcovala a na jejich branku se valil jeden útok za druhým. V 19. minutě to již bylo o dvě branky. Centr ze středu hřiště vrátil pod sebe Votrubec a hlavou se prosadil Miloš Exnar - 2:0. Jako blesk z čistého nebe pak byla pro domácí penalta ve 23. minutě, která vznikla po špatné komunikaci domácí obrany a defakto po jediném protiútoku na polovinu domácích. Touto možností pak hosté nepohrdli - Krykorka - 2:1. Jaroměř i nadále útočila a hrála s lehkostí a ve 37. minutě měl další velikou šanci Votrubec po naražečce se Petráčkem, ale neproměnil ji. Další šanci pak měl ve 39. minutě domácí Matěj Exnar po zpětné přihrávce svého bratra Miloše Exnara.

KP FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš, 10.10.21, foto: Václav Mlejnek Úvodní branka Daniela Votrubce (vpravo v modrém).

Do druhého poločasu hosté 3x prostířdali a obraz hry se změnil. Hosté byli herně lepším týmem a tlačili se za vyrovnáním. Domácí pozorná obrana je však do žádné vážné šance dlouho nepouštěla. Jednu z největších šancí měl pak v 66. minutě hostující Jandík, ale jeho střelu pozorný Červenka v domácí brance kryl. Závěr zápasu se odehrál stylem nahoru-dolů a oba týmy měly spoustu protiútoků, ale žádná vyložená šance se již nenarodila. Hosté zahrávali v závěru trestné kopy a rohové kopy, ale domácí obrana si s nimi dokázala poradit.

Jaroměř předvedla první poločas opravdu výborný výkon a jen nepřesná střelecká muška zachránila hosty od poločasového debaklu. Druhý poločas se obraz hry změnil, ale zkušení domácí již drama nepřipustili a připsali si tak další důležitou výhru.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: První poločas byl z naší strany velmi povedený, předvedli jsme mnoho pohledných akcí. Po změně stran jsme na náš výkon z první půle nenavázali, soupeř se  zlepšil, ale cenné tři body zůstaly doma.

Vl. Krykorka, vedoucí týmu Sokol Třebeš:  Dnes opět tragický začátek s hrubicí a téměř vlastním gólem. Pak si s námi až do poločasu dělali domácí co chtěli. V druhé půli jsme byli lepší my, ale gólově jsme to bohužel vyjádřit nedokázali. Škoda, nakonec nebyly body až tak daleko.

ŽK: 65. Exnar Mi., 88. Poděbradský, 92. Votrubec - 48. Ryšavý, 87. Krykorka

Rozhodčí: Šiling, Nývlt, Žák

Diváků: 134

KP FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš, 10.10.21, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek


Gólový sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.