Áčko dokázalo v zápase nevalné úrovně vyhrát na půdě Vysoké

7. kolo MIACOM KP mužů - sobota 11.9.2021 - hřiště Vysoká n.L..

FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř 1:3 (0:0)

Branky: 83. Ptáček - 51. Votrubec, 80. Exnar Mi., 88 Exnar Mi.

FK Vysoká nad Labem: Pavliš - Prorok, Jelínek (K), Ptáček, Kafka - Březina, Mikušík, Haken (68. Bláha), Pražák Vojtěch (80. Nováček) - Bělka (76. Netolický), Pražák Jan

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Michálek (K), Poděbradský - Pohořálek (90. Toman), Exnar Ma., Votrubec, Gorol (88. Častvaj) , Valášek - Exnar Mi., Kocourek (68. Petráček)

Úvod zápasu patřil Jaroměři, kdy domácí překvapivě bránili od vlastní poloviny a čekali, co hosté vymyslí. Hosté se však k vážnějšímu ohrožení branky nedostali a vyprodukovali pouze pár střel nevalné úrovně. Domácí kromě bránění spoléhali i na standardní situace, které jsou jejich silnou stránkou a mohli z nich skórovat. V 15. minutě zahrávali domácí roh a po sérii odrazů se střela Proroka otřela o břevno hostující branky. Ve 27. minutě házeli domácí secvičený aut, k míči se dostal ve vápně hostí Pražák, ale jeho zablokovaná střela se rovněž otřela o břevno hostující branky. Hosté i nadále tvořili hru a domácí pozorně bránili. Ve 44. minutě přišel zřejmě zlomový okamžik dnešního zápasu. Ve vápně hostí byl faulován Pražák a rozhodčí pískal penaltu. Tu však domácímu kanonýrovi Bělkovi chytil hostující brankář Červenka.

KP FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř, 11.9.2021, foto: Václav Mlejnek Břevno zachránilo jaroměřskou branku ve 27. minutě.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř s větším agresivitou a výsledek se hned dostavil. V 50. minutě se dostal po schrumáži ve vápně k míčí hostující Votrubec a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. V 60. minutě podnikli brejk domácí, na centr z pravé strany si naběhl Pražák, ale hlavičkoval těsně vedle. V 80. minutě hosté zvýšili své vedení. Míče se zmocnil v rohu vápna domácích hostující Miloš Exnar a střelou na zadní tyč zvýšil skóroval - 0:2. V 82. minutě zahrávali domácí roh, k odraženému míči se dostal Ptáček, snížil stav zápasu a zadělal tak na pěkné drama - 1:2. Domácí vsadili vše na útok a hostům se tak konečně otevřel prostor pro brejky. Jeden takový využil v 87. minutě Petráček s Milošem Exnarem - 1:3.

Radek Hrubý, trenér FK Vysoká nad Labem: Věděli jsme v čem je Jaroměř silná. To si pohlídat, hrát trpělivě a čekat na šance. První půlku se nám to dařilo. Souhlasím, že asi důležitým momentem bylo neproměnění pokutového kopu. Nepovedlo se, tak přišel trest. Snaha s výsledkem něco udělat byla, ale proti mužstvu jaké Jaroměř nyní má to bylo těžké.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Důležitý moment zápasu přišel v poslední minutě první půle, kdy Vysoká neproměnila pokutový kop. Domácí vsadili na obranný blok a standardní situace. Herně jsme však byli lepším týmem, gólově jsme se prosadili po změně strany. Tři body nás velmi těší.

ŽK: 57. Prorok

Rozhodčí: Beránek, Bečvář, Tryzna

DS: Novák

Diváků: 70

KP FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř, 11.9.2021, foto: Václav Mlejnek Branka Daniela Votrubce (v červenobílém) v 51. minutě. Foto 2x: Václav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Fotogalerie k zápasu zde.


Gólový sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.