Áčko ztratilo první bod, ale obsadilo nejvyšší příčku tabulky

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 11.10.2020 od 15:00 - stadion Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - SK Bystřian Kunčice 1:1 (0:0) (4:2 p.k.)

Branky: 49. Exnar Mi. - 65. Fišer

FK Jaroměř:  Červenka - Čenovský, Michálek (C), Poděbradský - Častvaj, Gorol, Exnar Ma. (90. Filip), Exnar Mi. (74. Emlar), Horák (82. Petráček) - Emlar J. (61. Chalupa), Valášek

SK Bystřian Kunčice: Gall - Novák, Šulc (67. Gazdík), Franc, Charvát (75. Bendig), Vostál (58. Feko), Koza (C), Sýkora, Semelka, Fišer, Říha (90. Rakaš)

Jaroměř se před tribunou bez chybějících diváků trápila. Ani z tradičně výtečné úvodní čtvrthodinky nevytěžila povzbuzující gól, který by dal týmu křídla.

Tweetněme si, co zamrzelo nejvíc: Druhá minuta, Miloš Exnar, hlavička do země přímo před nohy hostujícího brankáře Galla. Pátá minuta, Valášek trefuje břevno. Devátá minuta, Čenovský posílá Horákův centr těsně vedle levé tyče. 11. minuta, Jakub Emlar velmi těsně nad břevno. V této fázi hry soupeř využíval chyb domácí obrany. Franc vystřelil na domácího Červenku z bezprostřední blízkosti, míč mu ovšem na kopačku poslal sám Červenka, když rozehrál nakrátko pod tlakem dotírajícího Nováka. V příštích deseti minutách vystřelili hosté ještě třikrát, naštěstí velmi nepřesně. Přítrž kunčickému řádění učinil až Gorol, když z dálky zkusil Gallovu obratnost ve 28. a 30. minutě. Ve 31. minutě odpověděl Novák, jenže z malého vápna Jaroměře bránu přestřelil. Zbylou čtvrthodinu se oba týmy držely v šachu ve střední části hřiště.

1.A FK Jaroměř - SK Bystřian Kunčice, 11.10.2020, foto: Vaclav Mlejnek Kunčický Pavel Fišer (druhý zleva) srovnal v 65. minutě na 1:1.

Druhý poločas začal ještě lépe než první. Ve 49. minutě sedl Horákův centr přesně na kopačku nabíhajícího Miloše Exnara, ten míč trochu nadzvedl, a přes hlavu hostujícího brankáře otevřel skóre - 1:0. Hned o dvě minuty později mohl další gól přidat Matěj Exnar, ale přihrávka zleva od Valáška byla rychlejší, a s míčem se minul. V 56. minutě se nadějně přiblížila k pravé tyči přihrávka od Gorola na Horáka. V 65. minutě po rohovém kopu propadl míč mezi hlavičkující hráče a zastavil se před brankovou čárou poblíž levé tyče. Hostující Fišer se zorientoval nejrychleji, balón za čáru připošťouchl a vyrovnal - 1:1. V 68. minutě zkusil zblízka prostřelit Červenku Charvát. V 71. minutě hlavičkoval nad bránu hostí Čenovský. V 73. minutě zazvonila pravá tyč brány hostí po Gorolově střele. V 89. minutě mířil Lukáš Emlar nad bránu. V čase 90+6 ještě zkusil hostující Franc poslat míč ze skluzu k opačné tyči, ale penaltový rozstřel tím neodvrátil. V něm byl Lukáš Červenka dvakrát úspěšný a další bod navíc tak zůstal doma.

I přes remízu se tým trenéra Miloše Exnara posunul na první příčku tabulky soutěže 1.A, na které díky plošnému zastavení amatérského sportu asi i dlouho zůstane.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do zápasu jsme velmi dobře vstoupili, bohužel žádná z našich šancí neskončila gólem. Druhá půle už neměla z naší strany takové parametry jako ta první, přesto se nám podařilo vstřelit gól. Soupeř spoléhal pouze na standardní situace, jedna z nich pak skončila smolně v naší síti. Penaltový bod navíc je pro nás důležitý.

Z. Šulc, vedoucí mužstva SK Bystřian Kunčice: Bod z Jaroměře bereme,myslím že to bylo poslední podzimní utkání a letos si už nezahrajeme.Kluci zápas odmakali a zaslouží pochvalu,penalty ty nám jako tradičně nevyšly.Matěji Exnarovi přejeme brzké uzdravení.

1.A SK Třebechovice - FK Jaroměř, 05.10.2020, foto: Vaclav Mlejnek Martin Čenovský po čtvrtečním návratu z marodky odehrál poprvé celý zápas.
Foto 2x: Václav Mlejnek.

Rozhodčí: Vitvar, Otava, Kiezler

Delegát svazu: Milan Šedivý

ŽK: 56. Exnar Mi., 60. Michálek, 90. Častvaj - 32. Fišer, 38. Sýkora

ČK: 0 - 0

Diváků:  bez diváků

YouTube

       Záznam na kanálu KFS HK: 1. poločas a 2. poločas.



1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Náchodské béčko v této chvíli nemá stálého brankáře, v bráně rotují gólmani Áčka a dorostu. Dnes zaskakoval sedmnáctiletý Jakub Kubeš. Foto 3x: Václav Mlejnek

Galerie k zápasu zde-


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.