Zápas s Broumovem rozhodla šestnáctá minuta

1. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 23.8.2020 od 17:00 - hřiště Broumov

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 0:4 (0:4)

Branky: 0 - 18. Kořínek J., 23. Emlar J., 26. Gorol R., 30. Kořínek J.

Slovan Broumov: Drahorád - Bitnar (46. Štejnar), Gago O., Soumar L. (52. Pokorný), Hečko (C), Wilke, Šimon, Ponikelský, Spišák, Svoboda, Gago M. (46. Korityák)

FK Jaroměř:  Červenka (69. Mertlík) - Valášek, Častvaj, Horák (69. Toman), Emlar J. (77. Petráček M.), Gorol, Michálek, Kořínek (46. Emlar L.,), Exnar Ma., (69. Vach J.), Exnar Mi., Poděbradský


Broumovský David Svoboda potrápil Jaroměř hned v první minutě utkání. Ve třetí minutě střílel Gorol, brankář Drahorád instinktivně vyrazil, ale nikdo z Jaroměře nebyl poblíž. V osmé minutě Gorol ránu zopakoval, tentokrát už se o dorážku pokusili Jakub Emlar s Valáškem. Agilní Svoboda pálil opět ve 12 minutě, ale Červenka vyrazil. V 16. minutě dostal červenou kartu Ondřej Gago za podražení Kořínka v gólové šanci těsně před pokutovým územím. Trestný kop Kořínek proměnil - 0:1. Následovala gólová série, která rozhodla zápas: ve 24. minutě se trefil Jakub Emlar - 0:2, ve 26. minutě Gorol - 0:3 a ve 30. minutě opět Kořínek - 0:4. První půle skončila bravurním zásahem Červenky.

1.A Slovan Broumov - FK Jaroměř, 23.8.2020, foto: Vaclav Mlejnek Jiří Kořínek v 16. minutě vystihl mezírku ve zdi domácích a otevřel skóre na 0:1

Do druhé půle nastoupil Broumov v bojovné náladě a v prvních pěti minutách předvedl přesné kombinace, které jej několikrát dovedly až těsně před Červenku. V 52. minutě zahrozil Gorol, domácí gólman vyrazil na roh. Broumovský Wilke zkusil štěstí v 62. minutě, ale Horák trajektorii míče vychýlil. Po 60. minutě si dvakrát vystřelil Lukáš Emlar, nicméně branková síť se nezachvěla. Pěkné pokusy měli ještě Gorol, Poděbradský, Vach a Petráček. Závěrečnou tečku si schoval neúnavný Svoboda na Mertlíka, který v 70. minutě vystřídal za jasného stavu Červenku. Mertlík se nenechal zaskočit a Jaroměř uhájila nulu.

1.A Slovan Broumov - FK Jaroměř, 23.8.2020, foto: Vaclav Mlejnek Domácí gólman Drahorád vyrazil v 87. minutě ultimátní ránu Poděbradského.

Ondřej Zinke, trenér Broumova: Dnes jsme dostali v úvodu "velice přísnou" červenou kartu a v oslabení neměli proti velice kvalitnímu soupeři šanci. Klukům děkuju za nasazení, Jaroměř bude určitě aspirantem postupu.My musíme s našim úzkým kádrem bojovat o každý bod.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Z pohledu trenéra jsem prožil ojedinělý zápas, když jsme soupeři nastříleli během 12 minut čtyři góly. Tři body z Broumova jsou cenné, chválím celý tým včetně lavičky. Věřím, že jsme dnes našim fanouškům udělali svým výkonem radost.

1.A Slovan Broumov - FK Jaroměř, 23.8.2020, foto: Vaclav Mlejnek Daniel Valášek (uprostřed) dnes naběhal na broumovské trávě asi tak sto srpnových kilometrů. Byl vidět všude.

Rozhodčí: Trejbal, Vích, Pešava

Delegát svazu:

ŽK: 34. Gago M., 41. Wilke E. - 69. Emlar J.

ČK: 16. Gago O. - 0

Diváků: 220

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.



1.A Slovan Broumov - FK Jaroměř, 23.8.2020, foto: Vaclav Mlejnek Od 15. minuty hrál Broumov v deseti. Foto 4x Václav Mlejnek

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.