Omlazené a oslabené áčko sehrálo smolný zápas a nakonec odešlo těsně poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

13. kolo Votrok KP - neděle 4.11.2018 od 14:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Vysoká n.L.  1:2 (1:0)

Branky: 27. Častvaj - 55. Prorok, 83. Pražák

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Müller, Toman (84. Emlar) - Valášek, Bano, Exnar Miloš, Votrubec, Knap (K) - Jirásek (74. Exnar Matěj), Častvaj

FK Vysoká nad Labem: Ibrahim - Prorok, Bláha, Ptáček, Jelínek (K) - Homolka, Haken, Podlipný, Škvrňák (69. Pražák V.) - Bělka, Pražák J.

Domácím chyběla v zápase celá řada především zkušenějších hráčů, a tak se její již tak nízký věkový průměr ještě více snížil. I přesto nazačali domácí mladíci vůbec zle a první poločas byli lepším týmem a po pěkné akci se dostali zaslouženě do vedení.

Druhý poločas zkušení hosté přidali a vyrovnali po rohovém kopu. Zbytek utkání se odehrávala vyrovnaná bitva, kterou nakonec rozhodl ostrostřelec Pražák. Jaroměř měla v závěru ještě dvě obrovské šance alespoň na vyrovnání, ale fotbalové štěstí jí dnes bohužel nepřálo.

KP muži A FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 4.11.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme určitě nebyli horším týmem, mužstvo zápas odbojovalo. Rozhodly soupeřovy standardky v podobě rohů a dlouhých autů. Byla škoda, že se nám nepodařilo odskočit na rozdíl dvou gólů.

Miroslav Píša, vedoucí týmu hostů: Na jedné straně mládí a rychlost a na druhé zkušenost a Honza Pražák. Celý první poločas jsme tahali za kratší konec. Soupeř nám dělal problémy,byl u všeho dřív a tlačil se do zakončení. A také se zaslouženě dostal do vedení. Druhá půle už byla podle našich not. Přišlo vyrovnání a pět minut před koncem kdo jiný - Honza Pražák. Výbornou premiéru má za sebou nový brankář Al Hamwi.

Rozhodčí: Horský, Stieber, Ikizgül

ŽK: 80. Votrubec - 32. Ptáček, 77. Prorok, 90. Pražák

Diváků: 140

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.