Áčko prospalo trestuhodně první poločas, a tak odjíždí z Hořic s vysokou porážkou

8. kolo Votrok KP - neděle 30.9.2018 od 16:30 - hřiště Hořice.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř  4:2 (4:0)

Branky: 18. Pečenka, 36. Pečenka, 43. Rozsévač, 44. Filip - 76. Emlar, 87. Knap

TJ Jiskra Hořice: Žižka - Šeda (57. Tomáš), Palm D., Pour, Kuneš - Palm P. (66. Kněžourek), Rozsévač (K), Rubeš, Nečesaný - Pečenka (72. Melaga), Neumann

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (46. Valášek), Holub (K), Horák - Knap, Čenovský (69. Toman), Votrubec, Müller (46. Častvaj) - Bano, Jirásek (69. Emlar), Exnar

Na domácích s alarmující bilancí tři góly za sedm zápasů bylo od počátku vidět odhodlání bodovat. Po prvních vyrovnaných minutách se u pravé postranní čáry uvolnil Nečesaný, přihrál na Pečenku a ten v pokutovém území přízemní střelou překonal Ondráčka – 1:0. Další možnost pro domácí přišla v 31. minutě. Čenovského nedbalou rozehrávku vystihl hořický Neumann, ale míč si v posledním momentu ukopl. Druhá hořická branka přišla v šestatřicáté minutě. Domácí Pečenka získal míč na polovině hřiště,a z pokutového území poslal míč bezpečně k tyči – 2:0. O dvě minuty později předvedl zákrok domácí gólman Žižka když po centru ze strany vyrazil hlavičku hostujícího útočníka Jiráska. Trest pro Jaroměř přišel o pět minut později. Střelou k tyči se prosadil kapitán Hořic Rozsévač – 3:0. Čtvrtý hřebíček do rakve přidal Jaroměři minutu před poločasem Neumann, jenž po přihrávce Pečenky doklepl míč do prázdné branky - 4:0.

Do druhé půle vstoupili domácí vlažně a Jaroměř, která po přestávce prostřídala, začala působit lepším dojmem. Výsledkem byly dvě branky v síti Hořic, a to v 76. minutě střídajícím Emlarem a tři minuty před koncem snížil hlavou po rohovém kopu Knap.

Josef Vydra, vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: První poločas jsme sehráli excelentně a konečně nám to tam začalo padat. Nechci být neskromný, ale výsledek 4:0 byl pro hosty ještě lichotivý. Druhý poločas jsme pojali příliš exhibičně a i zlepšený výkon hostí znamenal korekci výsledku. Za první poločas velká pochvala a jen tak dále.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme doslova hrůzostrašný první poločas, ve kterém jsme si počínali jak žáci. Po změně stran jsme už výsledek jen korigovali.

Rozhodčí: Pilný, Beránek, Žerovnický

ŽK: 31. Neumann, 76. Rozsévač - 38. Müller, 81. Toman

Diváků: 280

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.