Áčko konečně zabralo a na půdě hradecké Slavie zvítězilo

3. kolo Votrok KP - neděle 26.8.2018 od 17:00 - hřiště Slavia HK.

FC Slavia HK - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: 9. Michálek (p.k.), 57. Bano

FC Slavia HK: Moník - Franc (60. Václavíček), Hloušek, Lán (K), Špaček - Havrda (64. Erber), Klicnar, Derner, Fišera (74. Polanský) - Pilný (80. Mukařovský), Řezáč

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (33. Valášek), Michálek (K), Horák - Müller, Čenovský (46. Exnar), Votrubec, Knap - Častvaj (80. Emlar), Holub (87. Toman), Bano (71. Böhm)

Jaroměř sehrála herně velmi dobrý první poločas, kdy byla jednoznačně lepším týmem a kromě vstřelené branky měla i řadu dalších vyložených příležitostí. Ve druhém poločase po krásné brance Bana trochu vyklidila pole a již se soustředila na bránění výsledku. Domácí se tlačili za snížením stavu, ale žádnou z svých šancí nevyužili, stejně tak tomu bylo při brejcích Jaroměře, a tak si Jaroměř připsala své první body v nové sezóně. 

Josef Bouček, trenér: Bohužel jsme vůbec nezachytili úvod utkání, kdy nás Jaroměř předčila ve všech směrech. My jsme hru vyrovnali až v závěru poločasu, ale bez gólového efektu. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, ale zmrazila nás výstavní trefa hostujícího hráče. Po zbytek utkání jsme měli převahu, kdy jsme si vypracovali několik šancí, ale branku by jsme nedali i kdyby se hrálo do následujícího dne. Hostům gratuluji k zasloužené výhře.

Matěj Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní vítězství je zasloužené a důležité zároveň. Zápas jsme mohli výsledkově rozhodnout už dříve, ale nepodařilo se nám využít několik brejkových příležitostí, které doslova volaly po gólech. Cenná je pro nás i nula vzadu.

Rozhodčí: Matějka, Pilný, Doubic

DS: Haleš

ŽK: 45. Klicnar - 62. Knap

Diváků: 150

KP muži A FC Slavia HK - FK Jaroměř, 26.8.2018, foto: Jiří Klepsa Penaltový kop Martina Michálka v 9. minutě. Foto: Jiří Klepsa.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.