Vynikající týmový výkon a obrat áčka proti loňskému vítězi KP - Libčanům!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

6. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 17.9.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - SK Libčany 4:2 (1:1)

Branky: 26. Valášek, 75. Valášek, 81. Škoda, 90+1. Heidler - 27. Libřický, 62. Mokrý

Sestava FK Jaroměř: Ondráček (46. Červenka) - Knap, Michálek (K) (8. Častvaj (62. Kilevník)), Heidler, Ponikelský - Petráček (79. Jirásek), Čenovský, Bano, Valášek, Horák - Vondrouš (62. Škoda)

SK Libčany: Tošovský - Libřický (84. Rolejček), Rompotl, Kabeláč, Hůlka - Mokrý (63. Mařas), Chromek, Černý (K), Hubička, Blažej - Mrázek

Šlágr kola v Růžovce začal pěkně zostra a v 9. minutě střílel Knap jen těsně vedle hostujjící branky. Ve 12. minutě měla domácí Jaroměř 100% šanci, když nejdříve Vondrouše vychytal Tošovský a odražený míč, který trefil Petráček a který již směřoval do hostující branky vykopl z brankové čáry hostující Černý. Ve 20. minutě mohli hosté vyrovnat, ale centr z levé strany netrefil před prázdnou brankou hostující Mokrý. Tentýž hráč měl další velikou šanci hned o minutu později, ale levačkou minul domácí branku. Ve 26. minutě přihrál Vondrouš ideálně do běhu Valáškovi, a ten v samostatném úniku k tyči s přehledem skóroval - 1:0. Z tohoto vedení se ale domácí neradovali dlouho, neboť hned ve 27. minutě prošel pravou stranou jako nůž máslem hostující Libřický a bombou k tyči prostřelil z těžkého úhlu Ondráčka - 1:1. Ve 38. minutě se dostal k zakončení agilní Valášek, ale střelou trefil pouze tyč hostující branky. 

KP FK Jaroměř - Libčany, 17.9.2017, foto: Václav Mlejnek Šance Jaroměře ve 12. minutě. Foto: Václav Mlejnek

Jaroměř vstoupila do druhého poločasu výborně a během prvních 5ti minut měla dvě veliké šance, ale ani Čenovský, ani Petráček nedokázali skórovat, a tak udeřilo z ničehonic na druhé straně. V 62. minutě vrácený centr z levé strany našel hlavu úplně nepokrytého Mokrého a ten v pohodě skóroval - 1:2. Jaroměř tento gól nezaskočil a tlačila se za vyrovnáním. Zkušení hosté však pozorně bránili a měli v této pasáži spoustu standardních situací, které však domácí obrana, v čele s debutujícím mladým brankářem Červenkou, vždy dokázala zlikvidovat. Zaslouženého vyrovnání se Jaroměř dočkala v 75. minutě, kdy centr z pravé strany od Kilevníka hlavičkou usměrnil s přehledm do hostující sítě nejmenší muž na hřišti, Daniel Valášek - 2:2. Hned v 76. minutě měla Jaroměř další obrovskou šanci na navýšení skóre, ale ideální nahrávku od Škody nedokázal úplně sám před Tošovským proměnit Valášek, který měl vedle sebe ještě i Kilevníka. Jaroměř se dál hnala za vedoucím gólem a záhy byla odměněna. V 81. minutě nacentroval z pravé strany Kilevník a Martin Škoda hlavou skóroval - 3:2. Jaroměř se od této chvíle bránila a vyrážela do nebezpečných brejků. Po jednom z nich byl v samostatném úniku faulovan hostujícím brankářem Tošovským domácí kapitán Čenovský a šel pod sprchy. Hosté poté hru zjednodušili a pouze nakopávali balóny a Jaroměř vyrážela do rychlých brejků. Jeden z nich jí vyšel v 91. minutě, když přihrávku Bana dokázal proměnit v samostatném úniku na úplně prázdnou hostující branku Heidler a definitivně tak rozhodl o osudu zápasu - 4:2.

V Růžové ulici bylo dnes k vidění velmi zajímavé atraktivní utkání, kterému nechybělo vůbec nic. Jaroměř se dnes velmi dobře pohybovala a dokázala otočit skóre ve svůj prospěch. V nervózním závěru si již zasloužené vítězství pohlídala a připsala si tak v krásném zápase cenný skalp loňského vítěze KP.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes byl k vidění velmi ofenzivní fotbal, který přinášel šance na obou stranách. Klíčem k dnešním třem bodům byl početný kádr a týmový výkon. Dokázali jsme se vyrovnat se ztrátou středního obránce a gólmana, kteří se v průběhu zápasu zranili. Zápas měl emotivní náboj a byl určitě divácky atraktivní.

Vojtěch Kunčar, sekretář SK Libčany: V první půli jsme byli lepším týmem, domácí ale dali první branku. My jsme hned po rozehrání vyrovnali. Druhou půli žačali lépe domácí, ale my dali šťastnou druhou branku. Domácí vyrovnali a dovedli zápas k vítězství.

Rozhodčí: Odvárko, Stejskal, Fišer

DS: Vítek Petr

ŽK: 52. Knap - 50. Kabeláč, 67. Černý, 89. Mrázek

ČK: 84. Tošovský

Diváků: 210

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.