Áčko gól ze hry nevstřelilo, ale vyhrálo alespoň na penalty, když čaroval domácí brankář Ondráček

3. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 27.8.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - FK Kostelec n.O. 1:0P (0:0) PK: 4:3

Branky: :(

Rozhodujíc penalta: Ondráček

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Müller (68. Horák), Michálek (K), Heidler, Ponikelský - Petráček, Čenovský, Bano (73. Valášek), Holub, Knap - Jirásek (63. Vondrouš)

FK Kostelec nad Orlicí: Ikizgül - Jedlička, Kaplan (K), Krupka, Klouda - Cvejn J., Říha (21. Kvasnička, 89. Plocek M.), Klapal, Řehák (69. Šrámek), Cvejn M. (82. Plocek L.) – Hašek

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran a bez větších šancí. V 19. minutě hlavičkoval Hašek, ale vedle. Ve 34. minutě přišla 100% loženka domácích. Petráček přihrál do vápna na Jiráska, který byl úplně sám před hostujícím brankářem, ale trefil pouze břevno. Hra se odehrávala spíše mezi vápny a větší šance nepřicházely ani na jedné straně. Ve 45. minutě podnikla Jaroměř rychlý brejk, když Bano přihrál do další obrovské šance Jiráskovi, ten ale přestřelil.

V úvodu 2. poločasu měli hosté rovněž obrovskou šanci na vstřelení gólu, ale proti byl Ondráček a 2x během pár sekund vychytal hostující útočníky ve 100% šancích. V 54. minutě měla loženku Jaroměř, když se Knap prodral do vápna, předložil Banovi, který ale úplně sám před hostujícím brankářem trefil pouze jeho nohy. V 66. minutě se do zakončení dostal hostující Hašek, ale jeho střela postrádala razanci. V 84. minutě zahrávali hosté trestný kop na jehož konci byla hlavička Kaplana nad domácí branku. Oba týmy se ke konci zápasu již soustředili na to, aby neinkasovali. I přesto měla Jaroměř další velkou šanci, ale Knapova střela šla vysoko nad. 

KP FKJ - Kostelec n.O., 27.8.2017, foto: Václav Mlejnek Rozhodující penalty dal i chytil Michal Ondráček. Foto 5x: Václav Mlejnek

V Jaroměř se hrálo od začátku zápasu vyrovnané utkání, když hosté pozorně bránili a nepouštěli domácí do větších šancí. Ti se snažili celý zápas dobývat obranný val hostů, ale bez úspěchu. I přesto je výhra na penalty pro Jaroměř zasloužená, neboť si vytvořila více vyložených šancí, než soupeř. Nutno říci, že veliký podíl na plusovém bodu navíc má brankář Ondráček, který tři penalty chytil a rozhodující proměnil.

Matěj Exnar, asistent trenéra FK Jaroměř: Po celé utkání jsme měli optickou převahu, obranný val hostí se nám však nedařilo překonat. Zápas přinesl minimum šancí a ty naše se nám bohužel nepodařilo proměnit. Druhý bod z penalt však zaslouženě zůstává v Jaroměři.

Miroslav Umlauf, vedoucí hostů: Fyzicky náročné vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách našlo vítěze až v penaltovém rozstřelu - byli jsme jednu penaltu od druhého bodu, ale domácí byli nakonec šťastnější. Perfektní výkon předvedli rozhodčí.

Rozhodčí: Hron, Kubišta, Škoda

DS: Novák

ŽK: 62. Kaplan, 77. Hašek, 79. Klouda

Diváků: 261

KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 27.8.2017 foto Václav Mlejnek KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 27.8.2017 foto Václav Mlejnek KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 27.8.2017 foto Václav Mlejnek KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 27.8.2017 foto Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.