Áčko dlouho bojovalo o body, nakonec však odešlo poraženo

21. kolo Divize ,,C" - hřiště Růžovka - 17.4.2016 od 17:00 hodin.

FK Jaroměř - TJ Sokol Suchdol 2:4 (0:1)

Branky: 53. Častvaj, 90. Matějka - 13. Vančura, 51. Bodlák, 68. Vančura (p.k.), 71. Bodlák

FK Jaroměř: Schejbal - Matějka, Hrabík, Horák, Michek (65. Petráček) - Čenovský, Štajer, Michálek (17. Bano), Knap - Škoda (K) (51. Častvaj), Holub

TJ Sokol Suchdol: Malík - Svoboda, Hendrych, Biško, Nosek - Bodlák, Vančura, Bora, Dastych (73. Rybařík) - Hannich (77. Kubík), Michálek (K) (83. Růžička)

Úvod zápasu byl z obou stran hodně neurovaný, ale s velikým nasazením. Hned z první vážnější šance hostů pak bohužel udeřilo. Ve 13 minutě přišla kombinace hostů ve vápně na úplně volného Vančuru, který se z otočky k tyči nemýlil - 0:1. Jaroměř se tlačila za vyrovnáním a měla šance. Ve 25 minutě kopala roh, odražený míč se dostal ke Štajerovi, jeho bombu však dokázala hostující obrana zblokovat. Ve 32 minutě přišla pěkná kombinace domácích na jejímž konci byla bomba Knapa nad hostující branku. Ve 34 minutě kopal Bano TK, hostující brankář byl však na místě. Ve 42 minutě naopak zahrávali TK hosté a Michálkovu bombu vyrazil Schejbal s námahou mimo tyče. Ve 43 minutě mohli jít hosté do dvoubrakového vedení. Signál po rohu však zakončili nad. 

FK Jaroměř - TJ Družba Suchdol 17.4.2016, foto: Václav MlejnekBrankář Jakub Schejbal inkasuje druhý gól od Matěje Bodláka (dres číslo 9). Foto: Václav Mlejnek

Do druhého poločasu nastoupila Jaroměř s odhodláním něco s výsledkem udělat, ovšem hned inkasovala. V 51 minutě přišel brejk hostů, Vančura zatáhl napravo míč a přihrál Bodlákovi, který se nemýlil - 0:2. V 54 minutě bylo veseleji. Presink domácího Holuba s Častvajem slavil úspěch a druhý jmenovaný po 3 minutách na hřišti snížil - 1:2. Jaroměř tento gól nabudil a tlačila se za vyrovnáním. V 68 minutě to však již bylo zase o 2 branky. Michálek ve vápně zakončil nad a i přesto, že pohodlně zakončil, pískal se následný faul a kopala se hodně přísná penalta. K té se postavil Vančura a nemýlil se - 1:3. Hned v 71 minutě přišel definitivní direkt pro domácí. Schejbal vyrazil ve mlýnici míč před sebe a na zadní tyč ho uklidil hezky a technicky hostující Bodlák - 1:4. V 90 minutě pak přišel centr z levé strany od Častvaje na Matějku, který již jen snížil - 2:4.

Jaroměř dnes nesehrála špatné utkání a dlouho byla ve hře o body. Bohužel ji dostaly do kolen 2 rychlé góly běhěm 3 minut. Na zvrat již pak neměla čas a ani síly.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Hosté se v Jaroměři prezentovali jednoduchým a přímočarým fotbalem, byli velmi nebezpeční při standardních situacích, díky své výškové převaze. Sehráli jsme fyzicky jeden z nejnáročnějších zápasů, porážka samozřejmě mrzí, přesto nejsem nespokojen. Přístup hráčů k utkání byl podle mých představ.  

Rozhodčí: Raplík, Čechlovský, Lavrenčíková

DS: Koňák

ŽK: 40. Hrabík, 85. Knap - 55. Bora, 77. Bodlák, 80. Rybařík, 81. Biško, 89. Kubík

Diváků: 281

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Ohlasy v tisku:

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.