Áčko v derby selhalo a vysoko prohrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

20. kolo Divize ,,C" - hřiště Růžovka - 10.4.2016 od 16:30 hodin.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n.L. 0:6 (0:4)

Branky: 21 Fejk, 34. Podolník (p.k.), 40. Otradovský, 42. Tomeš, 60. Vaníček, 66. Tomeš

FK Jaroměř: Ondráček - Matějka, Hrabík (72. Svoboda), Ruml, Knap - Čenovský, Horák, Michálek (K) (60. Holub), Bano, Štajer (60. Častvaj) - Škoda

TJ Dvůr Králové n.L.: Vaníček - Picha, Kruliš (K), Rejl, Pavlásek - Vitebský (85. Hák), Podolník (72. Vágner), Fejk (85. Řežábek), Vaníček, Tomeš - Otradovský (78. Voldán)

Úvod zápasu patřil hostům, kteří byli aktivnějším týmem, ale žádnou šanci si nevypracovali. Oba týmy čekaly na chybu soupeře a hrálo se spíše mezi vápny. V 15 minutě střílel Podolník ze 40ti metrů do břevna domácí branky. Hned minutu nato přihrával Čenovský na Škodu, ten však jen těsně na míč nedosáhl. Ve 21 minutě již udeřilo. Po trestném kopu Jaroměře podnikli hosté rychlý brejk, Vitebský utekl přes celé hřiště a přihrál úpln volnému Fejkovi na zadní tyči a ten se nemýlil - 0:1. Ve 27 minutě prošel Fejk středem hřiště, ale jeho střelu Ondráček vyrazil. Ve 34 minutě se měnilo skóre znovu. Vaníček se prosmýkl do vápna kolem Hrabíka a pískala se přísná penalta, kterou Podolník proměnil - 0:2. Tento gól domácí otřásl, ale bylo ještě hůř. Ve 40 minutě pustili rozhodčí evidentní ofsajd, který Fejk s Otradovským proměnili - 0:3. Hned ve 42 minutě prošel středem hřiště Tomeš a víceméně rozhodl definitivně o osudu zápasu - 0:4. Ve 44 minutě ještě trefil tyč z přímého kopu domácí Škoda a dorážku Matějky chytil hostující brankář Vaníček.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové nad Labem 10.4.2016, foto: Václav MlejnekDvorský František Fejk otevřel skóre ve 21. minutě. Foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas začala aktivněji Jaroměř a snažila se o zkorigováni stavu. V 59 minutě ale přišla další studená sprcha pro domácí. Hostující Vaníček prošel ve vápně mezi 3 obránci a prostřelil domácího Ondráčka - 0:5. V 66 minutě bylo s domácími ještě hůř, to když se trefil opět hostující Tomeš - 0:6. V 69 minutě přihrál Čenovský na Škodu, který předložil Holubovi, jeho střela skončila ztečovaná nad hostující brankou. V 70 minutě prošel zleva Tomeš, přihrál do vápna Vaníčkovi, ale ten těsně minul domácí branku. V 77 minutě přišla pěkná kombinace po ose Holub-Škoda-Častvaj, ovšem zakončení Častvaje bylo honě naivní. 

Jaroměři dnes očekávaný ,,derby-zápas" nevyšel a totálně v něm propadla. Byla všude později a nakonec inkasovala nepopulárního ,,kanára".

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsme selhali, naše prohra je ostudná, soupeř nás předčil ve všech směrech. Omlouvám se všem našim fanouškům za předvedený výkon.

Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové nad Labem: Jsem navýsost spokojen s výkonem týmu. Především v prvním poločase jsme byli nejen nebezpeční, ale také dostatečně produktivní. Po celý zápas tým působil koncentrovaně a v obraně zodpovědně. Dařila se nám kombinace, vytvořili jsme si řadu šancí. Měl je i soupeř, jen je nedokázal proměnit. Mužstvo za nadstandardní výkon zaslouží pochvalu, vyzdvihl bych Tomeše s Pavláskem.

Rozhodčí: Pekař, Krupa, Stieber

DS: Štěpánek

ŽK: 34. Hrabík, 40. Ondráček, 80. Svoboda - 49. Kruliš

Diváků: 468

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Ohlasy v tisku:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.