Trápení áčka pokračuje. 5 zápasů v řadě bez vstřeleného gólu...

12. kolo divize C - 25.10.2015 od 14:30 – hřiště UT Trutnov.

MFK Trutnov - FK Jaroměř 4:0 (1:0)

Branky: 6. Kejzlar, 66. Landyš, 68. Tauchman, 80. Holubec J.

MFK Trutnov: Štastný - Tobiáš, Horák, Makovský (84. Kancok), Kamitz (81. Navrátil) - Čech, Marks, Tauchman, Holubec P. - Kejzlar (72. Duch), Landyš (66. Holubec J.)

FK Jaroměř: Ondráček (46. Kořen) – Michek (70. Beneš), Holub (K), Michálek, Čenovský  - Exnar, Krahulec (66. Častvaj), Kilevník, Horák (80. Mertlík), Škoda - Bano

Jaroměř začala utkání v Trutnově nebojácně a dobře. V 6 minutě ale přišel trestný kop Holubce, který vyrazil Ondráček pouze před sebe, kde nikým nekrytý Kejzlar dorazil do prázdné branky - 1:0. Jaroměř tento gól nevykolejil a dál se snažila hrát fotbal. Ve 31 minutě postupoval z pravé strany na branku domácích Škoda. Na druhé straně měl volného Exnara, ale zvolil střelu k tyči, kterou však gólman Šťastný chytil. Ve 37 minutě kopala Jaroměř roh, který se dostal na zadní tyč až ke Škodovi, který ho vrátil před vápno. Tam byl úplně volný Horák, který však míč do úplně prázdné branky ve skluzu nedokázal dopravit. Ve 40 minutě vysunul Holubec ideálně Tauchmana, ale Ondráček včas vyběhl a šanci zneškodnil.

Du druhého poločasu vstoupila Jaroměř bez zraněného Ondráčka, ale s odhodláním s výsledkem něco udělat. To se jí v úvodu 2 poločasu i dařilo, ale několik dobrých přečíslení nedokázala přetavit v gólovou šanci, kdy finální nahrávce chyběl vždy opravdu jen kousíček. V 64 minutě vyvezl míč Horák a přihrál Čechovi, toho však vychytal Kořen. Poté přišla pasáž zápasu, která ho bohužel pro Jaroměř definitivně rozhodla. V 66 minutě šli domácí do brejku, Tauchman vystřelil do břevna a Landyš dorazil míč do úplně prázdné branky - 2:0. O 2 minuty pak bylo ještě hůř. V 68 minutě domácí zakombinovali po chybě v rozehrávce Jaroměře a Tauchman si se svou šancí dokázal poradit - 3:0. Po tomto 3 gólu pak již bylo na hřišti jen 1 mužstvo, a to domácí. V 75 minutě centroval domácí Duch na Čecha, jehož střelu však Kořen vyrazil. V 77 minutě měl další gólovku Holubec, ale Kořen byl opět na místě. V 80 minutě ztratila Jaroměř v nadějné situaci míč a přišel rychlý brejk domácích, který zužitkoval Jan Holubec, když elegantně přehodil vyběhnuvšího Kořena - 4:0. V 88 minutě mohla Jaroměř přece jen vstřelit branku. Beneš přenesl hru na Škodu, ten obešel domácího obránce a přihrál Exnarovi, jehož střelu však Štastný chytil.

Jaroměř odehrála velmi dobrý první poločas, kdy byla domácím překvapivě více než vyrovnaným soupeřem. Úvod druhého pokračovala v dobrém výkonu, nevyužila však několik nadějných protiútoků, což se domácím naopak povedlo, a tak během 2 minut, mezi 66 - 68 minutou zápas definitivně rozhodli ve svůj prospěch.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Bohužel jsme v utkání velmi brzy inkasovali, přesto jsme odehráli první půli podle mých představ. Začátek druhé půle přinesl několik situací, které volaly po gólu, ale nezvládli jsme finální fázi. Domácí byli v tomto ohledu mnohem efektivnější a závěr byl potom již plně v jejich režii.

Rozhodčí: Stieber, Ježek, Novotný

Delegát: Braun

ŽK: 84. Tobiáš - 81. Exnar

Diváků: 150

12. kolo divize C, MFK trutnov - FK Jaroměř, 25.10.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Jan Ruprich.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Sestřih zápasu z kamery Honzy Rupricha zde:


 


Pozápasové vyjádření trenéra FK Jaroměř:


 


Ohlasy v tisku:

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.