Áčko vyhrálo zaslouženě v Broumově a postoupilo do čtvrtfinále poháru Hejtmana KFS

2. kolo poháru Hejtmana KFS. 4.9.2013 od 17:30 - Broumov

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 1:3 (1:1)

Branky: 20. Mucha - 35. Diviš, 61. Kořínek, 85. Diviš 

TJ Slovan Broumov: Drahorád - Balcar, Beran, Michálek, Semerák - Gago, Němeček (70. Brutovský), Novák, Svoboda - Mucha (46. Hanzlík), Jaroš

FK Jaroměř: Klofanda - Rosushchan (46. Emlar), Svoboda, Ruprich, Rejchrt - Čenovský, Holub - Škoda, Diviš, Ulrych (58. Böhm) - Kořínek (83. Müller)

Jaroměř začala utkání na těžkém terénu lépe a zatlačila domácí na jejich polovinu a vytvářela si šance. V 10. minutě zahrával roh Diviš, úplně nekrytý Rosushchan z metru neterefil hlavou prázdnou branku domácích. Ve 20. minutě udeřilo z ničehonic na druhé straně. Domácí podnikli rychlý brejk, Mucha se uvolnil a na jeho střelu Klofanda nedosáhl - 1:0. Ve 23. minutě trefil velmi aktivní Čenovský spojnici brankové konstrukce. Ve 25. minutě měl jednu ze svých šancí Škoda, ovšem trefil pouze brankáře. Ve 28. minutě zacentroval z leva Kořínek - Škoda z malého vápna přestřelil. Ve 29. minutě se uvolnil Kořínek, ale jeho střela jen těsně minula levou tyčku domácích. Ve 30. minutě zaváhal Svoboda, Mucha nebezpečně vystřelil, ovšem Klofanda byl na místě. Ve 31. minutě se nalevo uvolnil pěkně Škoda, ovšem jeho střelu domácí brankář kryl. Ve 35. minutě již konečně udeřilo. V mlýnici před vápnem domácích putoval míč po ose Holub-Ulrych-Diviš a posledně jmenovaný lehce vyrovnal - 1:1. Ve 40. minutě měl další šanci Škoda, ovšem gólman domácích byl proti. Jaroměř měla po zbytek poločasu tlak, ovšem žádný gól již nepřidala.

Druhý poločas začal šancí domácích ve 49. minutě. K nebezpečné střele se dostal domácí Drahohád, ovšem Klofanda jeho střelu výborně kryl. Jaroměř po této šanci domácích převzala opět otěže zápasu. V 51. minutě nahrál Škoda Kořínkovi, jeho slabou střelu však domácí brankář kryl. V 53. minutě zahrával roh Diviš, Holub prodloužil hlavou na Rejchrta, ten vrátil za sebe na Ulrycha, který střílel těsně vedle. V 55. minutě se hezky uvolnil na vápně domácích Kořínek, ale těsně minul. V 61. minutě přihrál hezky Böhm na Škodu, který postupoval zleva sám na brankáře, ovšem nedal. V 61. minutě již udeřilo. Diviš rozehrál roh, který mu sklepl Holub, Diviš z jedné vrátil do vápna, kde se z hranice penalty hlavou trefil do šibenice domácích Kořínek - 1:2. Po této brance Jaroměř trochu polevila a domácí vycítili šanci. Žádnou vyloženou šanci si však nevypracovali. V 85. minutě navíc přihrál Böhm Divišovi, který samostatnou akci využil - 1:3.

Jaroměři vyšla ,,odveta" za 1. mistrovské utkání. Byla po celý zápas jednoznačně lepší a postoupila tak zaslouženě do čtvrtfinále poháru Hejrmana KFS.

Miloš Exnar, trenér: Od úvodních minut jsme byli jednoznačně lepším týmem a vytvořili si několik vyložených šancí. Díky trpělivosti jsme zvládli i kritickou chvíli, když jsme dokázali odpovědět na gól domácích, kteří se trefili po brejkové situaci. Ve druhé půli jsme pak zaslouženě strhli vítězství na naší stranu. Mužstvo chválím za pozitivní přístup k utkání a trpělivost v kombinaci.

Rozhodčí: Vítek P., Franěk, Čejchan

ŽK: 0:3

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.