Áčko se na vítězství s Hořicemi nadřelo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

12. kolo KP KHK - neděle 22.10.2023 od 15:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Jiskra Hořice 5:1 (1:1)

Branky: 19. Exnar Ma., 59. Votrubec, 82. Votrubec, 85. Votrubec, 91. Kocourek - 40. Drozd Da.

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Bajer (73. Kocourek), Prokš - Častvaj, Gorol, Votrubec (86. Kudrnáč), Exnar Ma. (K) (73. Skalický), Bano - Rind (81. Valášek)

TJ Jiskra Hořice: Mašek (59. Kubín) - Bango, Palm (K), Pour, Nečesaný - Havelka (46. Procházka), Drozd P., Rozsévač, Hátle (27. Jonáš (81. Pácalt) - Kedroň, Drod D.

KP mužů FK Jaroměř - Jiskra Hořice, 22.10.2023, foto: Václav Mlejnek Votrubec (zobrazí se zcela vlevo po kliknutí na foto) díky hattricku poskočil v krajské tabulce střelců na sdílenou třetí příčku s celkem 8 brankami. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase jsme si vytvořili velké množství brankových příležitostí, v sítí však skončila pouze jediná. Po změně stran naše herní převaha pokračovala a na rozdíl od první půle přišly i góly. Povinná vítězství bývají někdy zrádná, o to jsou cennější.

Josef Vydra, předseda hostů: V Jaroměři jsme odehráli zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem a šancí měli více než zmiňují domácí. V druhé půli i díky zranění brankáře domácí začali šance proměňovat a poslední desetimutovka dala výsledku až příliš krutou podobu.

Rozhodčí: Valihora, Filip, Hlaváč

DS: Vancl

ŽK: 24. Exnar Ma., 29. Podolník, 39. Gorol - 87. Rozsévač

Diváci: 110


Zkrácený sestřih:



TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.