V ofenzivním zápase se silnou Solnicí bere áčko nakonec spravedlivý bod

4. kolo KP KHK - neděle 27.8.2023 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Solnice 2:2 (1:1)

Branky: 28. Gorol, 57. Gorol (p.k.) - 43. Vítek, 55. Vítek

FK Jaroměř: Červenka  - Horák, Bajer, Podolník, Valášek - Pohořálek, Gorol, Častvaj (69. Prokš), Bano (80. Kocourek), Votrubec (K) - Exnar Mi. (74. Rind)

SK Solnice: Hůlka - Nosek, Ptáček, Jedlička, Volf - Zarnadze, Motl (90. Tobiška),  Nejman, Jaroš (K) (90. Krolop) - Pavlíček (77. Černý), Vítek

Od začátku zápasu se hrálo v Růžové ulici nadprůměrné utkání Krajského přeboru o který se postaraly svým výkonem oba týmy. Hned první vážnější domácí šance pak skončila gólem. Ve 27. minutě se nepodařilo v šanci skórovat Miloši Exnarovi, a tak se odražený míž dostal k Radkovi Gorolovi a ten si věděl rada a mazácky skóroval - 1:0. Ve 38. minutě se dostal ke tvrdé střele domácí Votrubec, ale nedal. Ve 40. minutě podnikli hosté rychlé brejk po pravé straně, ale Pavlíček střílel vedle. Ve 43. minutě dostal za obranu míč hostující Vítek a vyrovnal - 1:1. V samotném závěru poločasu ještě zahrozil hostující Zarnadze, ale Červenka byl na místě.

I druhý poločas přinesl divácky velmi atraktivní utkání z obou stran plné šancí. Ve 49. minutě zahrával hostující Motl přímý kop, ale nedal. V 54. minutě přišel centr z levé strany a hlavička hostující Vítka, který skóroval - 1:2. Domácí přišli s rychlou odpovědí. V 57. minutě se dostal za hostující obranu Miloš Exnar a byl faulován, penaltu pak s přehledem proměnil domácí Radek Gorol - 2:2. V 64. minutě střílel prudce Častvaj, ale nad hostující branku. V 68. minutě mel velkikou šanci hostující Pavlíček, ale Podolník ve skluzu jeho šanci zblokoval. V 71. mohla jít Jaroměř do vedení. Bano přihrál doprava na Valáška, ten zatáhl míč a nacentroval před branku na Miloše Exnara, ale ten velikou šanci neproměnil. V 82. minutě střílel nebezpečně hostující Motl, ale minul domácí branku. v 85. měli pro změnu obrovskou šancí hosté, kdy se v mlýnici ve vápně neprosadili naštěstí pro domácí Vítek, ani Volf.

Oba týmy dnes předvedly fotbal plný nasazení a šancí, který se musel přítomným divákům v Růžové ulici líbit.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes byl v Růžovce k vidění fotbal, který se od prvních minut musel líbit. Obě mužstva hrála ve vysoké intenzitě, otevřený fotbal přinášel šance na obou stranách. Bod bereme.

Pavel Potužník, trenér SK Solnice: Zápas se hrál ve vysokém tempu nahoru-dolu a divákům se musel líbit. Škoda našich neproměněných šancí. Mohli jsme odjíždět ještě o trochu spokojenější.

Rozhodčí: Nývlt, Kiezler, Pilný

ŽK: 56. Votrubec, 89. Valášek - 34. Motl, 80. Zarnadze

Diváci: 185

KP mužů FK Jaroměř - SK Solnice, 27.8.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.