Nová sezóna 2023/24 odstartovala prvním tréninkem

V pondělí 17. července 2023 byla zahájena příprava "A" týmu jaroměřských mužů na novou sezónu 2023/2024.

Za nepřítomnosti předsedy oddílu a trenéra mužů Miloše Exnara, který je na dovolené, přípravu oficiálně otevřel úvodním slovem člen výkonného výboru FK Jaroměř Jiří Lebedinský.


 Člen VV FKJ Jiří Lebedinský

Přivítal všechny hráče na prvním tréninku a popřál jim úspěšnou letní přípravu před následující sezónou, která nebude určitě jednoduchá. Fanouška určitě potěší, protože přinese nebývalé množství zajímavých a divácky atraktivních utkání. Jaroměř poměří síly s bývalými divizními celky Dvorem Králové a Náchodem, zdejší tribuny prověří tradičně silná divácká podpora sousedů z České Skalice, velkou událostí budou i zápasy s Lázněmi Bělohrad nebo vítězem loňského krajského přeboru Solnicí, která odmítla postup do divize.

Úvodního tréninku se zúčastnilo 16 hráčů, kteří zahájili přípravu pod vedením kondičního trenéra Jiřího Součka. Zapojili se staronoví hráči, ale i některé úplně nové tváře. O konkrétních změnách a novinkách v kádru vás budeme v nejbližších dnech informovat.

První přátelské utkání je pak na programu již tuto sobotu 22.7.2023, kdy zajíždí náš "A" tým na hřiště nováčka 1.A třídy týmu Slavia HK "B". Utkání začíná ve 12:30 hodin.

Kompletní termínovou listinu všech našich týmů najdete na našem webu (v pravé části) nejpozději příští týden po uzávěrce návrhů termínových změn.

zahájení přípravy, 17.7.2023, foto: Václav Mlejnek Několik informací na začátek nové sezóny připojil i sekretář klubu a záložník Áčka Ondřej Častvaj (vpravo). Foto 2x: Václav Mlejnek

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.