V posledním domácím zápase si připsala Jaroměř prohru na pokutové kopy s Červeným Kostelcem

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

16. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 17.6.2023 od 17:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec 3:4PK (1:3)

Branky: 11. Rind, 52. Rind, 87. Valášek - 6. Vejman, 8. Malina, 37. Škoda

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Poděbradský (K), Podolník (46. Skalický), Kudrnáč (70. Souček) - Rind, Bano, Beran, Častvaj (80. Kašpar A.), Horák - Exnar Mi.

SK Červený Kostelec: Macek - Wajsar (46. Čejchan), Bárta, Hála, Malina (46. Vencl) - Hlava, Petrů, Jirousek (80. Jasanský), Srkal (88. Lauterbach) - Vejman (75. Prokop), Škoda (K)

Od začátku se hrálo v Růžové ulici bezstarostné utkání ve kretém fanoušci viděli spoustu gólů, ale i dalších neproměněných šancí. Následné pokutové kopy domácím vůbec nevyšly, a tak si hosté odvezli z Růžové ulice bod navíc.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Poslední zápas sezóny je vždy důležitý, protože už není možnost opravy. Prvních 8. minut bylo jako ze zlého snu. Chválím tým za touhu a sílu neprohrát. Poděkování celému realizačnímu týmu, hráčům a fanouškům za jaro, které jsem ještě nezažil.

Petr Garček, trenér hostů: Vyšel nám start do utkání a s poločasovým výsledkem jsme byli spokojení. V druhé půlce byli domácí lepší a v závěru asi spravedlivě vyrovnali. Bonus za penalty, ale vezeme domů a můžeme poctivě ukončit sezónu. Konečné umístění je odměnou za nezdolnou vůli, kdy se nám nedařilo a v tabulce se pohybovali pod čarou.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Hlaváč, Martínek, Stieber

DS: Štěpař

Diváků: 115

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih:



Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.