Muži přivezli z Provodova tři body a vychytanou nulu

5. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 20.9.2020 od 17:00 - hřiště Provodov

FK Náchod B - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: 0 - 17. Exnar Mi., 51. Kořínek

FK Náchod B: Kubeš - Fenz, Schärfer, Rorbach (C), Čejchan, Donát, Vančák (62. Nemeš), Bareš (56. Prokeš), Šesler, (62. Franěk), Plšek, Vejprava

FK Jaroměř:  Červenka - Častvaj, Michálek (C), Poděbradský - Horák (90. Chalupa), Gorol, Exnar Ma., Exnar Mi. (88. Hykš), Valášek (66. Emlar L.) - Emlar J. (69. Toman), Kořínek (86. Vach)

Po týdenní pauze vzniklé odložením domácího utkání s Českou Skalicí zavítala Jaroměř do Provodova k zápasu s náchodským béčkem. Domácího brankáře Kubeše prověřili ve 12. minutě krátce po sobě Horák a Poděbradský. Po bezgólové standardní situaci před Červenkovou bránou přihrál v 16. minutě Jakub Emlar Miloši Exnarovi, který se s míčem probil do vápna a šikmo k levé tyči skóroval - 0:1. Ve 27. minutě vyzkoušel Červenku domácí Šesler. V poslední minutě poločasu přihrál Emlar Kořínkovi, ten z běhu trefil jen Kubešovu náruč.

1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek V 17. minutě otevírá skóre Miloš Exnar.

Pět minut po zahájení druhé půle vystřelil na Kubeše Gorol, ten vyrazil na roh. Po jeho rozehrání přihrál Gorol na Kořínka k tyči. Kubeš k němu vyběhl s úmyslem míč vyrazit, ale Kořínek stihl včas odhlavičkovat do prázdné brány - 0:2. V 66. minutě přihrál čerstvě vystřídaný Lukáš Emlar napříč brankovištěm na Kořínka, jenže tomu po krátkém sprintu a skluzu chybělo k dalšímu gólu několik centimetrů. Po nebezpečných rohových kopech domácích zkusili štěstí na druhé straně Toman a po něm přesnější Horák, Kubeš ale chytil. Závěrečnou střelu si schoval domácí Schärfer na poslední sekundy zápasu. Červenka stál na správném místě u tyče a čisté konto Jaroměře uhájil.

Michal Malý, trenér FK Náchod B: Utkání dnes nebylo moc pohledné, hosté byli silnější na míči, měli ve svém středu velmi kvalitní hráče, kteří svými zkušenostmi dokázali využít naše dvě chyby, po kterých skórovali. My jsme si také vytvořili nějaké šance, ale jejich konečné řešení nebylo ideální a tak jsme žádný gól nevstřelili a utkání jsme nezdramatizovali.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: S Náchodem jsme sehráli tradiční zápas plný osobních soubojů. Tentokrát jsme ale většinu z nich vyhrávali. Na menším hřišti jsme byli lepší v kombinaci a vytvořili jsme si větší množství šancí než domácí. Navíc naše touha po třech bodech byla silnější než u soupeře. Proto je naše vítězství zasloužené.

1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Druhý gól vsítil Jiří Kořínek.

Rozhodčí: Filip, Horský, Hlaváč

Delegát svazu: Miroslav Přibyl

ŽK: 83. Donát Š. - 16. Kořínek J., 64. Emlar Ja.

ČK: 0 - 0

Diváků: 150

YouTube

       Záznam na kanálu KFS HK: oba poločasy.



1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Náchodské béčko v této chvíli nemá stálého brankáře, v bráně rotují gólmani Áčka a dorostu. Dnes zaskakoval sedmnáctiletý Jakub Kubeš. Foto 3x: Václav Mlejnek

Galerie k zápasu
galerie 1 - Václav Mlejnek
galerie 2 - Michal Malý .

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.