Poslední přípravné utkání mužů proběhlo doma

PU muži - 29.07.2020 18:00 - stadion Jaroměř - Růžovka

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš B 5:1 (5:0)

Branky: 4., 6., 31. Kořínek, 16. Gorol, 21. Valášek - 89. Cílek

FK Jaroměř: Červenka (46. Mertlík) - Toman (46. Emlar L.), Michálek, Filip - Valášek, Exnar Ma., Exnar Mi. (46. Hykš), Gorol, Horák - Čenovský (46. Vach), Kořínek (46. Emlar J.)

Sokol Třebeš B: 


Vše podstatné proběhlo v prvních minutách zápasu. Ve 4. minutě odpískanou penaltu kopal Gorol, a dorážel Kořínek. O dvě minuty později přidal Kořínek druhý gól po hrubé chybě hostujícího brankáře. V 16. minutě zvýšil na 3:0 Gorol z hranic malého vápna, a ve 21. minutě propasíroval míč po rohovém kopu mezi dvěma obránci Valášek - 4:0. Ve 31. minutě pálil zprava po přihrávce Gorola Kořínek a završil svůj čistý hattrick - 5:0.

muži A - PU, 29.7.2020, foto: Václav Mlejnek Ve čtvrté minutě byla odpískána penalta po tomto zákroku na Jiřího Kořínka.

Druhý poločas byl vyrovnanější, brankář Mertlík si na míč sáhl o poznání častěji než Červenka v prvním poločase. Třebešské béčko bylo nakonec odměněno gólem Cílka v 89. minutě, když vyrazilo do brejku ve chvíli, kdy byli jaroměřští hráči rozptýleni rozruchem kolem padnuvšího Jakuba Emlara a nestihli se vrátit.


Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: To, že dnešní utkání bylo pro nás z kategorie jednodušších, zapříčinil náš výborný vstup do zápasu. Zejména v první půli jsme předvedli několik pohledných akcí. Po změně stran jsme už naší kvalitu hru neudrželi na úrovni z půle první. Soupeř byl fyzicky velmi dobře připraven a bojoval až do poslední minuty.

trenér Sokol Třebeš B:  Soupeř byl nad naše síly, když jejich hru řídil s velkým přehledem Gorol. Naši někteří hráči by si měli sáhnout do svého svědomí jak k tomuto zápasu přistoupili a jestli se vůbec chtějí zlepšovat!!!!!!

Rozhodčí: Pavel Tokár

Diváků:  122

muži A - PU, 29.7.2020, foto: Václav Mlejnek Zápas byl v horkém červencovém podvečeru fyzicky náročný. Vpravo v bílém dresu autor čtvrtého gólu Valášek. Foto 2x: Václav Mlejnek.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.