Áčko podruhé za sebou nedalo gól ze hry a po špatném výkonu odešlo v Bydžově poraženo

10. kolo VOTROK KP - hřiště Nový Bydžov - 15.10.2017 od 16:00.

RMSK Cidlina - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 55. Mokošín, 89. Holec

RMSK Cidlina: Strýhal - Vrabec, Ruml, Obermajer, Pokorný (71. Mokošín V.) - Holec (90. Hösch), Mokošín P., Vincour (K), Zich (63. Hlušička) - Jilemnický (78. Stránský), Mejstřík

FK Jaroměř: Ondráček - Müller (63. Škoda), Michálek (K), Heidler, Horák - Častvaj, Bano (63. Holub), Valášek, Knap, Kilevník - Vondrouš

Jaroměř nezačala utkání v Bydžově špatně a i přes značné absence v kádru (Čenovský, Petráček, Ponikelský, Jirásek) byla od začátku lepším týmem. Domácí bránili a Jaroměř dobývala jejich obranný val. Ve 21. minutě střílel k tyči nečekaně Kilevník, ale Strýhal byl na místě. Hned ve 22. minutě střílel opět Kilevník a Strýhal vytáhl proti jeho střele do růžku branky výborný zákrok. Domácí vyslali první nebezpečnou střelu na Ondráčka ve 24. minutě. Ve 34. minutě střílel domácí útočník, ale nepřesně. Ve 37. minutě přišla největší šance domácích po nedorozumění hostující obrany, ale Ti ji naštěstí pro Jaroměř neproměnili. Ve 44. minutě se dostal do vyložené šance domácí Mejstřík, ale Ondráček vytáhl zázračný zákrok.

Druhý poločas začal opatrně z obou stran a žádný z týmů nechtěl udělat chybu. Více ze hry měla opět Jaroměř, ale bez větších šancí. V 55. minutě pak udeřilo z ničehonic na druhé straně. Domácí kopali roh a nedůrazná obrana Jaroměře nechala hlavičkovat v malém vápně Mokošína - 1:0. Hosté se po tomto gólu tlačili na domácí branku, ale byli velmi nepřesní. V 76. minutě měl velikou šanci Horák, ale přestřelil z hranice malého vápna domácí branku. V 79. minutě naopak domácí brejk skončil jen těsně vedle jaroměřské branky. Tlak a hlavně šance Jaroměře nepřicházely, a tak přišel trest. V 89. minutě využil rychlý brejk šikovně Holec a na vzdálenější tyč prostřelil Ondráčka a rozhodl tak o osudu dnešního zápasu - 2:0. Dnešní jaroměřský zmar podtrhla šance Ćastvaje z 90. minuty, který postupoval sám na domácí branku, ale minul ji.

Jaroměř dnes sehrála nepovedený zápas. Po dobrém úvodu, kdy měla nějaké náznaky šancí se na její kopačky začala vkrádat nervozita a spousta nepřesností. Těchto aspektů se nezbavila ani ve druhém poločase, a tak odešla poražena, navíc druhý zápas za sebou bez vstřelené branky.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme podali velmi špatný výkon. Nebyli jsme schopni si vytvářet gólové příležitosti, navíc naše hra byla velmi nepřesná. Pokud chceme hrát v horních patrech tabulky, musíme tato utkání zvládat zcela jiným způsobem než dnes.

Petr Průcha, trenér RMSK:  Tak hlavně, jsme šťastni, že jsme dnešní důležité utkání se silnou Jaroměří zvládli. Náš tým zdobila veliká bojovnost, za kterou bereme důležité tři body. Tyto dva domácí zápasy nám ukázali cestu, po které musí tento mladý tým kráčet. Zdaleka to není ideální, ale potenciál tu je.

Rozhodčí: Martínek, Filip, Matula

ŽK: 59. Jilemnický, 79. Mokošín, 84. Holec, 92. Ruml - 42. Ondráček, 66. Horák, 81. Knap

Diváků: 120

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.