Áčku se dnes herně a střelecky nedařilo, a tak odešlo nakonec po penaltách poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

5. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 10.9.2017 od 17:00.

FK Jaroměř -MFK Nové Město 0:1P (0:0)PK 1:3

Branky: :(

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Heidler, Michálek (K), Ponikelský - Petráček, Čenovský, Valášek (46. Bano), Holub, Knap (82. Kilevník) - Škoda (76. Jirásek)

Sestava MFK Nové Město n.M.: Flígr - Jelen, Růžička (K), Nejman, Semerák - Borůvka D. (61. Borůvka A., 93. Maur), Lelek (72. Darebník), Srubjan, Zákravský, Klikar (78. Valášek) - Vít

Již od začátku zápasu bylo jasné, s jakou taktikou přijeli hosté do Růžové ulice. Zaparkovali před svým vápnem ,,autobus", začali bránit a Jaroměř dobývala. V 5. minutě centroval ze strany Petráček, ale Škoda hlavičkoval nad. V 8. minutě trefil z trestného kopu Holub břevno hostující branky. Ve 28. minutě střílel po rohu k tyči Petráček, ale hostující gólman míč nohou vyrazil. Ve 42. minutě vystřelili levačkou Holub, ale jeho střela jen těsně minula levou tyč hostující branky. 

KP FK Jaroměř - N. Město nad Metují, 10.9.2017, foto: Václav Mlejnek Břevno v 8. minutě.

Ve 47. minutě měla Jaroměř obrovskou šanci ke skórování, ale ideální centr Müllera z pravé strany nedokázal hlavou trefit v dobré pozici Knap a těsně minul hostující branku. V 61. minutě měli jedinou velikou šancí hosté, ale Klikar střílel vedle. V 72. minutě vyslal bombu na hostující branku domácí Holub, ale střela šla doprostřed branky. Hosté v této fázi zápasu pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků, které však domácí obrana vždy dokázala včas uhasit. V 88. minutě vystřelil prudce Petráček, ale jeho střelu vyrazil hostující gólman s námahou nad. V 90. minutě mohl rozhodnout o výhře domácí Bano, ale neporozuměl si s Kilevníkem a z šance nakonec nic nebylo.

Hosté dnes přijeli s obrannou taktikou, které se drželi poctivě celý zápas. Domácí si s touto hrou nevěděli rady po celý zápas. I přesto si vypracovali pár vyložených šancí, které však neproměnili. V penaltové loterii pak přálo štěstí hostům a odvezli si tak bod navíc.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Celých devadesát minut jsme se potýkali s hlubokým defenzivním blokem hostů. Standardní situace nám dnes nevycházely. Soupeř spoléhal pouze na brejky, nám dnes chyběla kvalita v útočné fázi.

Dominik Maur, hosté: Poctivý týmový výkon vycházející z defenzivního bloku se snahou eliminovat kombinační a přechodovou sílu domácího týmu. Na šance zasloužená remíza, musíme zapracovat na řešení brejkovych situaci, narozdíl od domácích jsme byli nebezpečnější ve standartnich situacích, kde nám však chyběl větší hlad po gólu.

Rozhodčí: Bačo, Fryš, Linhart

ŽK: 52. Heidler, 63. Škoda - 65. Nejman, 88. Borůvka A.

Diváků: 150

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

KP FK Jaroměř - N. Město nad Metují, 10.9.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.