Generálka áčka vítězná nebyla, výkon však dává naději

10 přátelské utkání - 5.3.2016 od 14:00 – hřiště UT Náchod.

FK Náchod - FK Jaroměř 2:1 (1:1)

Branky: vlastní, Hable - Pago (p.k.)

FK Náchod: 

FK Jaroměř: Ondráček - Matějka, Hrabík, Ruml, Knap - Pago, Holub, Michálek (60. Bano), Horák (60. Častvaj), Kilevník - Škoda (46. Čenovský)

První poločas přinesl svižný a vyrovnaný fotbal z obou stran. Do vedneí šla Jaroměř po penaltě na Kilevníka, kterou proměnil ,,Panenkovsky" hráč Pago. Domácí vyrovnali po standardní situaci, kdy vystřelil Kábrt a Knap si srazil tvrdou střelu do své branky. Závěr poločasu přinesl tvrdou potyčku způsobenou faulemo domácího hráče. Utkání však naštěstí pokračovalo a dohrálo se v poklidném duchu.

Druhý poločas byl zápas rovněž vyrovnaný. Domácí se dostali do vedení po chybě a nedůraznosti obrany Jaroměře před svým vápnem, kdy se prosadil zkušeně Honza Hable. Od 75 minuty hrála Jaroměř o 10ti, neboť přišla o zraněného Kilevníka. I přesto měla 2 jasné šance na vyrovnání, ovšem ani jednu z nich nevyužila, a tak skončil zápas těsným vítězstvím domácího celku.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domáci vstoupili do zápasu ve vysokém tempu a s vysokým presinkem založeným na maximální agresivitě, což jim přineslo úvodní tlak. Postupem času jsme jejich nápor otupili díky několika rychlým akcím a tato naše aktivita nakonec vyústila v naše vedení. Celé utkání mělo náboj a potřebné emoce. Výsledkově by mu slušela spíše remíza. Stínem zápasu je zranění Martina Kilevníka. Držíme palce, aby se nejednalo o nic dlouhodobého.

Rozhodčí: Bouz, Pálka, Janeček

Diváků: 45

PUŠance Martina Kilevníka v 67. minutě. Foto: Václav Mlejnek


Ohlasy v tisku:

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.