Klubový medailon: Stanislav Kašajík

Záložník A týmu Stanislav Kašajík slaví 22. listopadu 2015 své 34. narozeniny. Několik jeho spoluhráčů při té příležitosti vyzpovídal Jan Ruprich.


Miroslav Seifert, nejlepší střelec podzimu týmu B:

Poprvé jsme spolu hráli v Jaroměři a jsem rád, že jsem si s ním zahrál a hraju. V Kášoj vidím hodně kvalitního fotbalistu a dobrého kamaráda, kterej dokáže ve všem podpořit a povzbudit!!!

K zápasu má vždycky kladný přístup. Dokáže vyhecovat každýho, aby dal do všeho maximum z toho, co ten člověk umí. Nejlepší je u něj podle mě bojovnost a držení míče. Nejhorší u něj... že by v B-týmu neměl co dělat a měl by zase hrát za A-tým.

Do života bych mu chtěl popřát hodně úspěchů jak v osobním životě tak i v tom fotbalovém a doufám, že v Jaroměři bude hrát co nejdéle.


Lukáš Böhm, záložník:

Fotbalista je to jeden z nejlepších, co se kdy v Jaroměři proháněl po hřišti. Alespoň z mého pohledu. A jsem rád, že hraju s ním v jednom týmu. Jen je škoda, že má nějaký moribundus, kterým trpí na světě jen tři skvělý fotbalisti: Jirka Kučera, Tomáš Rosický a právě Standa (kdo ví tak pochopí) .

 
Stanislav Kašajík
(* 22.11.81)

Žákovská léta prožil v Jiskře Jaroměř. S přestupem do dorostenecké kategorie začalo jeho putování po klubech, protože jak známo, talentovaného člověka dole neudržíš. Po Jiskře Česká Skalice působil v MFK Trutnov, Slavoji Předměřice nad Labem a nakonec v Olympii Hradec Králové.

Do Jaroměře se vrátil na jaře 2011 a přes zdravotní problémy dal za oba týmy mužů 14 gólů, odehrál 2830 minut a vytvořil nespočet famózních fotbalových akcí, které se do suchých statistiky nevejdou.

A co bych vyzdvihl? Tak asi při zápase to jeho koukání se na tribunu, a i tak dá milimetrovou přihrávku tam, kde ji nikdo nečeká. Bohužel nejen soupeři, ale i spoluhráči. . Takže Standoj přeji jen to nejlepší, hlavně to zdraví. A doufám, že ještě pár zápasů spolu sehrajem. S ním na hřišti je všechno lehčí...


Vilém Ruprich, záložník:

Standu jsem poprvé zaregistroval, když jsem hrál za dorost v hradecké Olympii, kde Standa působil v A-týmu. V něm byl největší hvězdou týmu, i když tam bylo spoustu výborných hráčů.


Pamatuji si, že se v půlce sezóny zranil a potom se jim nedařilo, protože je to rozdílový hráč. Bohužel, zranění se mu nevyhýbalo a tak nevím, kde by třeba dnes mohl hrát kdyby neměl zranění.


Jeho předností je určitě technika a rychlost. Nikdy nevíte, co udělá a pro obránce je špatně čitelný. Jsem rád, že s ním mohu hrát, teď už jen za B-tým, i když má na vyšší soutěž. Se Standou si rozumím a určitě mám k němu respekt v tom, co ve své kariéře dokázal.


Martin Čenovský, záložník:

S Kášou se známe už spoustu let. Je to fotbalista s vyjímečným fotbalovým myšlením a výborným citem pro hru. Pamatuji si ho už třeba z jeho působení na Olympii, pokaždé byla radost vidět ho hrát. Spolu jsme si zahráli až tady, v Jaroměři.


Jinak je to výbornej kamarád, se kterým si hodně rozumím. Asi díky stejnému smyslu pro humor.


Rád bych mu popřál jen a jen to nejlepší k jeho narozeninám. I když na to jak je malej, už mu je nějak moc roků. Taky doufám, že mu třeba začnu chybět a ještě si spolu nějaký ten zápas zahrajeme.

Stanislav KašajíkFoto: Václav Mlejnek


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.