Nepovedená generálka áčka v Hořicích

4 přípravné utkání - 2.8.2015 od 17:00 – hřiště Hořice.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 2:2 (1:1)

Branky: 35. Palm, 57. Šedivý - 15. Exnar, 73. Exnar

TJ Jiskra Hořice: 

FK Jaroměř: Ondráček (46. Šebesta) - Horák, Krahulec, Ruprich (60. Valášek), Michek (3. Železov) - Čenovský (60. Munzar), Holub, Michálek (60. Častvaj), Bano (60. Böhm), Kilevník (60. Vladeka) - Exnar (75. Ruml)

Utkání začalo poměrně opatrně a do první šance se dostali domácí, když v 9 minutě stříleli těsně vedle. V 15 minutě však udeřilo na druhé straně. Kilevník vysunul ideálně Exnara a ten střelou k tyči překonal Žižku - 0:1. Jaroměř byla od této chvíle jednoznačně lepším týmem a domácí přitlačila na svou polovičku. Ve 30 minutě předvedla Jaroměř pohlednou kombinaci, když putoval míč po ose Čenovský - Kilevník - Železov, ale poslední jmenovaný střílel vedle. Ve 31 minutě přihrál krásně Kilevník na Holuba, ale jeho bomba šla nad domácí branku. Po tomto tlaku a šancích Jaroměře přišla studená sprcha. Ve 35 minutě využil roh domácích Palm a hlavou vyrovnal - 1:1. Ve 38 minutě přihrál Bano do běhu Železovovi, ale ten svou šanci neproměnil.

PU Jiskra Hořice - FK Jaroměř 2.8.2015

Foto: web TJ Jiskra Hořice 

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř s cílem otočit skóre ve svvůj prospěch, ovšem nedařilo se jí využívat vyložené šance a nutno říci, že proti byl dnes výborný domácí brankář Žižka. V 50 minutě střílel Exnar levou nohou, ale Žižka vytáhl bravúrní zákrok a vyrazil jeho střelu do spojnice své branky. V 55 minutě střílel dělovkou Horák, ale Žižka byl opět na místě. V 57 minutě přišel rychlý brejk domácích. Gólman Šebesta se na chvíli zastavil ve výběhu, a toho využil domácí Šedivý, který ho přeloboval - 2:1. Tlak Jaroměře gradoval a přicházely další šance. Hned v 59 minutě přihrál Bano na Čenovského, ale toho Žižka opět vychytal. V 62 minutě přihrál Böhm do běhu na Valáška, ten přeloboval domácího brankáře, ale míč směřující do branky vykopli na poslední chvíli domácí obránci z brankové čáry. V 73 minutě již však udeřilo. Vladeka vybojoval zdánlivě ztracený balón u postranní čáry a přihrál před branku Exnarovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal - 2:2. Jaroměř se dále tlačila do útoku s cílem zvrátit vedení na svou stranu. V 75 minutě kopal trestný kop Böhm a jeho centr přistál na hlavě Krahulce, který těsně minul prázdnou domácí branku. V 88 minutě zabojoval Holub u lajny a předložil do vápna ideálně Krahulcovi, který však minul prázdnou domácí branku.

Jaroměři vstoupila do utkání dobře, ale nevyužila šance a nenavýšila své vedení. To domácí trestali a vstřelili 2 góly, kterými otočili vývoj skóre. Přes enormní snahu udělat něco s výsledkem se jí podařilo alespoň vyrovnat, i když nutno říci, že šancí dnes bylo na její straně opravdu hodně...

Rozhodčí: Medlík, Střížka

Diváků: 105

 

Ohlasy v tisku:

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.