Prohra áčka s ex-divizním Náchodem

2 přípravné utkání - 22.7.2015 od 18:00 – hřiště Náchod.

FK Náchod - FK Jaroměř 3:1 (1:0)

Branky: 5. Jimmy, 66. Jimmy, 73. Malý - 68. Exnar

FK Náchod: Baláž, Vik, Kábrt, Rompotl, Buhuslav, Pohl, Jeníček, Simon, Vrabec, Pípek, Král, Říha, Rorbach, Brich, Vejprava, Ayikien, Jimmy, Moravec, Malý

FK Jaroměř: Ondráček (46. Šebesta) - Horák, Holub, Krahulec, Valášek - Kilevník, Böhm, Kašajík, Michálek, Vladeka - Munzar

Průběžně střídali: Bano, Železov, Exnar, Častvaj

Z různých důvodů chyběli: Čenovský, Ruprich, Ruml, Svoboda, Škoda, Michek, Rejchrt

Jaroměř zajížděla na utkání v Bělovsi s odhodláním napravit debakl z Trutnova. Na krásně připraveném hřišti se hrál od začátku svižný fotbal a lépe začali domácí. Již v 5 minut utekl nalevo rychlík ,,Jimy" a nacentroval před branku, kde nepokrytý Pípek neměl problém skórovat - 1:0 . Poté se hra vyrovnala a šance se střídali na obou stranách. V 8 minutě vychytal domácího útočníka Ondráček. Ve 13 minutě putoval míč po ose Kašajík - Kilevník - Munzar k posledně jmenovanému, ale obránci jeho střelu zblokovali. Ve 30 minutě přihrál Kašajík opět Munzarovi, ten však ve 100% šanci nedal. Ve 33 minutě přihrál Michálek za obranu Kašajíkovy, ten postupoval sám na Baláže, udělal mu kličku, ale prázdnou branku netrefil. Ve 41 minutě přihrával Kilevník na Kašajíka, ale tuto akci zastavil hraniční ofsajd.

V 60 minutě přihrál rychlík Moravec před prázdnou branku útočníkovi domácích, ten však v 100% šanci netrefil prázdnou branku. V 66 minutě se dostal do brejku Jimmy a skóroval - 2:0. Branka Jaroměře na sebe nedala dlouho čekat. Železov vybojoval svým důrazem míč a Exnar ve vápně nadvakrát prostřelil Vika - 2:1. Jaroměř se po tomto gólu tlačila dopředu, ovšem hra se ji již tolik nedařila. V 77 minutě pak přišel křížný centr na útočníka domácích, který prostřelili na zadní tyč Šebestu - 3:1. V 80 minutě přišla hrubka při rozehrávce Jaroměře a Simonova střela olízla břevno jaroměřské branky. V 86 minutě mohla Jaroměř snížit. Horákuv centr propadl až ke Kilevníkovi. Ten z první střílel, ale jeho střelu směřující do branky zblokoval domácí obránce.

Jaroměř zaskočila v úvodu zápasu rychlá branka domácích. Z té se však oklepala a po zbytek poločasu měla herně i na šance mírně navrch. Ve druhém poločasu již neměla její hra takovou kvalitu a lepším týmem byli domácí a připsali si tak zasloužené vítězství.

Rozhodčí: Čejchan

Diváků: 55

PÚ FK Náchod - FK Jaroměř 22.7.2015, foto: web FK Náchod Galerie k zápasu: web FK Náchod

 

Ohlasy v tisku:

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.