Oslabená a mladá sestava áčka nestačila na Červený Kostelec, a tak poprvé v sezóně prohrála

21. kolo VOTROK KP - 11.4.2015 od 16:30 – hřiště Červený Kostelec.

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 3:0 (2:0)

Branky: 9. Vít z p.k., 26. Vít, 52. Vít

TJ Červený Kostelec: Balcar – Petrů, Škoda, Havlíček, Gross-K – Kováčik, Hypius, Martínek, Hlava L. (83. Čáp) – Vít M. (90. Bárta), Vejman (73. Vít O.)

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Ruprich, Emlar – Exnar (80. Častvaj), Michálek, Čenovský, Bano (60. Böhm), Seifert (70. Rejchrt) – Škoda-K

Jaroměř odjížděla na těžké derby-utkání do Červeného Kostelce značně oslabena o několik hráčů základní sestavy (Holub, Kašajík, Svoboda, Novák, Hrobský). Její věkový průměr v tomto utkání tak byl v dnešní základní sestavě 22 let. Samotné utkání začalo ve velkém tempu a tlakem domácích. V 8 minutě přihrál Kováčik do vápna Škodovi, kterého fauloval Ruprich a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí kanonýr Vít1:0. V 10 minutě střílel doprostřed branky domácí Kováčik, ovšem Ondráček byl na místě. To bylo z úvodního tlaku domácích na dlouho vše a iniciativu převzala Jaroměř. Ve 14 minutě propadl dlouhý výkop Ondráčka za obranu domácích a Martin Škoda postupoval sám na brankáře, ovšem nedal. V 16. minutě přihrál ideálně Michálek na Seiferta, který však v dobré pozici minul domácí branku. V 19. minutě měl obrovskou šanci jaroměřský Škoda, když postupoval sám na domácí branku, ovšem trefil pouze tyč domácí branky. Ve 20. minutě měla Jaroměř největší šanci. Ve vápně domácích byl faulován Seifert a kopala se penalta pro Jaroměř. K té se postavil hostující kanonýr Škoda, ovšem domácí brankář jeho střelu k levé tyči vystihl. Ve 25 minutě zahrával TK hostující Čenovský. Jeho prudký centr nebezpečně skočil před domácím brankářem, který však nakonec tuto situaci s vypětím všech sil vyřešil a vytěsnil míč na roh. Po těchto šancích Jaroměře pak udeřilo z ničeho nic na druhé straně. Rychlý a ojedinělý brejk podnikli domácí a přihrávku zprava od Martínka usměrnil se štěstím do sítě Ondráčka znovu domácí kanonýr Martin Vít2:0. Ve 32 minutě vysunul Škoda ideálně Seiferta, který postupoval z boku na branku domácích, ovšem střílel do pouze do domácího brankáře. Do konce poločasu se již žádná šance na obou stranách neurodila a do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácích.

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. V 52 minutě ovšem z ničeho nic udeřilo. Ve skrumáži ve vápně hostí se prosadil opět Martin Vít a docílil tak čistého hattricku – 3:0. V 56 minutě utekl napravo hostující Škoda, který centroval před branku domácích na Exnara, ten však trefil ve vyložené šanci pouze domácího brankáře. V 64 minutě přihrál za obranu domácích Michálek na Čenovského, ale jeho střela z jedné pravou nohou jen těsně minula branku domácích. Od této chvíle byla hra hodně rozkouskovaná bez vyložených šancí na obou stranách. V 87 minutě přišel pěkný okamžik ze strany domácích. V 87 minutě zahrávali roh domácí. Na ten si naběhl nestárnoucí Havlíček, ovšem jeho pěkný volej na zadní tyči chytil pozorný Ondráček.

KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 11.4.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Neproměněná šance Martina Čenovského. Foto z videa.

Jaroměř dnes i přes značně oslabený kádr nebyla horším týmem. V prvním poločase však neproměnila 4 vyložené šance, včetně penalty. Domácí proti tomu byli velmi produktivní, a tak si vítězství zasloužili.

Robert Hanuš, trenér domácích: Dnes na rozdíl proti předchozím zápasům jsme byli velice produktivní v koncovce a zásluhou hattricku Martina Víta jsme zaslouženě zvítězili. Tým plnil pokyny po celé utkání a díky tomu je výsledek jaký je. Dnes výborně zachytal brankář Balcar, včetně chycené penalty, a s přehledem utkání řídila trojice rozhodčích. Ke skvělému výsledku přispěli i naši fanoušci za což jim patří dík. Teď nás čekají dvě těžká utkání na hřištích soupeřů, kde potřebujeme bodovat.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Na rozdíl od domácích jsme dnes své šance neproměnili. V druhé půli jsme se chtěli pokusit s výsledkem ještě něco udělat, ale třetím gólem v naší síti se zápas definitivně rozhodl.

Rozhodčí: Kubišta, Medlík, Kalaš

DS: Židík

ŽK: 24. Gross, 28. Martínek, 40. Škoda – 8. Ruprich, 28. Exnar, 41. Ondráček, 90. Emlar

Diváků: 327


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


KP TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 11.4.2015, foto z videa: Václav Mlejnek


Ohlasy v tisku:


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.