Zasloužené vítězství áčka proti Dobrušce i v 10ti lidech !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

17. kolo VOTROK KP - 15.3.2015 od 14:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Dobruška 2:1 (1:0)

Branky: 26. Novák, 88. Kašajík - 47. Mikušík

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruprich, Rejchrt, Novák (77. Hrobský) - Škoda, Kašajík (90. Emlar), Svoboda (84. Ruml), Čenovský, Exnar (46. Seifert) - Holub

TJ Dobruška: Klofanda - Malý V., Krahulec, Zilvar, Šotola - Macek, Mikušík, Effenberk J., Bohuňovský - Hašek (46. Effenberk P.), Čopík (86. Petr)

Úvod zápasu začala Jaroměř aktivně a hned ve 2 minutě mohla jít do vedení, když centr Svobody našel úplně volného Holuba, ten však svou šanci nevyužil. Poté Jaroměř neustále dobývala hostující branku, ovšem do vyložené šance se dlouho nemohla dostat. Gól tak vstřelila až ve 26 minutě. Svoboda rozehrál standardní situaci a po závaru ve vápně se prosadil důrazný Patrik Novák a oslavil tak premiérový gól v jaroměřském dresu - 1:0. Do konce poločasu pokračoval stejný obrázek hry. Jaroměř dobývala branku hostí, kteří se spoléhali pouze na bránění.

FK Jaroměř A - TJ Dobruška 15.3.2015, foto z videa: Václav Mlejnek

Druhý poločas začal pro domácí špatně. Domácí stoper Rejchrt se nedohodl s brankářem a musel hasit situaci faulem a viděl po zásluze červenou kartu. Hosté využili této situaci i ke vstřelení gólu, když se šťastně trefil Mikušík - 1:1.Domácí se snažili i v 10ti zvrátit vítězství zpět na svou stranu, ale hosté hrozili z brejků. jeden takový nevyužil v 60 minutě Mikušík a po něm ani Čopík. Jaroměř mohla vést v 61 minutě. Kašajík přihrál Seifertovi, kterému však v poslední chvíli ukopl balón hostující stoper. V 63 měla další 2 veliké šance Jaroměř. Nejprve hlavičkoval Novák nad branku a poté chytil tvrdou střelu Horáka k tyči hostující Klofanda. V 70 minutě měl Kašajík další velikou šanci, ovšem Klofanda byl opět na místě. Tlak domácích vrcholil a hosté i v přesile fyzicky odcházeli. Zaslouženého vítězného gólu se Jaroměř dočkala v 88 minutě. Čenovský přihrál středem ideálně na Kašajíka, který postupoval sám na Klofandu a šajtlí vstřelil vítězný gól zápasu - 2:1.

FK Jaroměř A - TJ Dobruška 15.3.2015, foto z videa: Václav Mlejnek

Jaroměř byla od začátku lepším týmem a hosty přehrávala. Bohužel promarnila první poločas, když nevstřelila více branek. To se jí málem vymstilo a po vyloučení si musela sáhnout až na dno svých sil. Vítězství je to však naprosto zasloužené .

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Utkání jsme měli rozhodnout v první půli. Tu druhou jsme si zkomplikovali vyloučením, když nás soupeř potrestal zároveň i gólem z nařízeného přímého kopu. Cením si nezměrné touhy celého týmu vyhrát tento zápas i v deseti hráčích. Ta byla korunována v samotném závěru vítězným gólem. 

Bohuslav Jakoubek, (trenér hostů): V první půli jsme si vytvořili jednu pološanci a tahali za kratší konec. Přesto se dá říct, že jsme dostali nešťastný gól. Ve 46´po úniku Čopíka a následném faulu na něho jsme z TK dokázali trestat na 1:1. Bohužel další tři brejky jsme nedokázali proměnit. V poslední čtvrthodině jsme kondičně odešli my a ne domácí , kteří hráli v deseti. Gól v 88 ´ tedy mrzí dvojnásob. Máme úzký kádr a tři zranění hráči před soutěží zredukovali naše možnosti střídání. Chci za bojovnost klukům poděkovat.

Rozhodčí: Slavíček, Kubišta, Janata

DS: Jiřík

ŽK: 67. Svoboda, 85. Ruml - 47. Effenberk, 57. Hašek

ČK: 47. Rejchrt

Diváků: 179

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Ohlasy v tisku:

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.