Áčko začalo přípravu vysokým vítězstvím nad divizním Dvorem Králové !

1 Přípravné utkání - 18.1.2015 od 14:00 - hřiště UT Náchod.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové 5:2 (1:2)

Branky: 30. Škoda, 47. Kořínek, 60. Holub, 67. Čenovský, 76. Kořínek - 40. Kasan, 42. Tomeš

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt (46. Horák A.), Ruml, Ruprich (60. Emlar), Michek - Holub, Kašajík (70. Rejchrt) - Čenovský, Svoboda (70. Ruprich), Seifert (75. Škoda) - Škoda (46. Kořínek)

Sestava DK I. poločas: Kobos - Kasan, Kruliš, Rejl, Tomeš - Vaníček, Hruška, Fejk, Vitebský - Ujec, Samler

Sestava DK II. poločas: Matula - Ježek, Kruliš, Rejl, Bednář - Tomeš (75.Vitebský), Fejk, Hruška, Vaníček - Klazar, Samler

Začátek zápasu byl soupeř lepší a pohyblivější. Problémy nám dělal především agilní a rychlý Samler. Hru jsme postupně vyrovnali a dostali se po chybě hostující obrany do vedení. Soupeř však v závěru poločasu skóre otočil dvěma slepenými góly ze standardní situace, a poté po chybě naší obrany. 

PU FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové nad Labem, 18.1.2015, foto: Václav Mlejnek

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem skóre otočit, a to se i povedlo. Soupeři jsme postupně nasázeli čtyři branky do jeho sítě, když ještě některé šance zůstaly nevyužity.

Pro začátek přípravy povzbudivé vítězství, ovšem nelze ho nikterak přeceňovat.

Jiří Lebedinský, (zaskakující) trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsme možná trochu překvapivě, ale zato zaslouženě zvítězili nad divizním soupeřem. Pochvala celému týmu za předvedený výkon. 

Čeněk Celler, TJ Dvůr Králové n.L.: V prvním utkání zimního turnaje jsme totálně vyhořeli proti družstvu krajského přeboru FK Jaroměř. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a mimo vstřelené branky ještě obě družstva nevyužila vyložené příležitosti, za nás Vitebský a Hruška. Ve druhém poločasu družstvo Jaroměře ovládlo hru a mimo vstřelené branky ještě šance Holuba a Čenovského zůstaly nevyužity. Naši hráči pouze v závěru měli snahu korigovat výsledek, ale šance Samlera a Klazara zůstaly nevyužity. Vítězství hráčů Jaroměře je zcela zasloužené. Z různých důvodů na utkání chyběli hráči Podolník, Řežábek, Picha, Ulrych a Žaba.

Rozhodčí: Tryzna, Šedivý, ?

Diváků: 20

PU FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové nad Labem, 18.1.2015, foto: Václav Mlejnek S týmem začala přípravu nová posila - Jaroslav Michek (1993) - na snímku vpravo.

Klikněte zde pro: AKTUÁLNÍ INFO ZE ZIMNÍHO TURNAJE 2015
Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.