Z Jaroměře se body nevozí

Muži "A" - 5. kolo KP HK - 9.9. neděle 17:00

Jiskra Jaroměř – Jiskra Hořice 1 : 0 ( 0 : 0 )

Branky: 75. Škoda z p.k.

Jiskra Jaroměř: Klofanda – Kučera (84. Brožek), Hrobský, Svoboda, Rejchrt – Ulrych (68. Exnar), Michálek, Ruprich, Rosuschan (59. Jakub Horák) – Škoda, Holub

Jiskra Hořice: Hořice: Žižka – Ruml (64. Rubeš), Kočí, Krois, Kulhánek – Vávra, Palm, Pour Daniel, Nálevka – Michálek, Pour Aleš (84. Hudek)

Obě mužstva začala opatrně. První ohrozili branku hosté. Ve 12. minutě po centru nebezpečně hlavičkoval hořický Palm, ale Klofanda byl připraven a hlavičku chytil. V 16. minutěutě poslal brankář Klofanda dlouhým pasem do křídla Rosuschana, a ten přihrál na vápno Škodovi. Jeho střelu brankář Žižka jen s obtížemi vyrazil. Žižka vyrazil i Svobodovu ránu z přímého kopu. Ve 40. minutěutě střílel Palm zprava ze 14 metrů vedle. V první půli si žádné mužstvo gólovou šanci nevytvořilo, a tak se šlo do šaten bez branek.

Ve druhé půli si Jaroměř vytvořila v poli převahu, ale branku Hořic neohrožovala. V 75. minutěutě zacentroval z pravého křídla Exnar, hořický Kočí zahrál před brankou rukou a kopala se penalta. Škoda ji poslal do šibenice. Hořice se v závěru pokusily o nápor, ale Jaroměř už je k ničemu nepustila.

Žluté karty: 32. Ruprich, 35. Svoboda, 35. Hrobský, 41. Michálek, 90. Horák Jakub - 18. Vávra, 48. a 76 Kočí, 71. Kulhánek, 79. Palm, 89. Rubeš

Červená karta: 76.Kočí

Komentář domácích: Jaroměř sehrála s Hořicemi vyrovnaný zápas s mírnou převahou v poli. Vyložené šance si ale nedokázala vypracovat, a tak o vítězství rozhodla penalta.

Rozhodčí: Filip, Stieber, Bednář ml., - delegát Bajer

302 diváků

mich

Autor videa: Václav Mlejnek, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.