Výhra áčka v Rychnově !

Muži "A" - 4. kolo KP HK - 2.9. neděle 17:00

Rychnov n. K. - Jaroměř 0 : 2 ( 0 : 1 )

Branky: 25. Škoda, 54. Svoboda.

Rychnov nad Kněžnou: Lasák – Pohl, Lochman, Brandejs, Dapecí (61.Počtýnský) – Volný, Bárnet, Kotek, Stieber – Zajíček (53. Valášek), Reichl

Jiskra Jaroměř: Klofanda - Kučera, Hrobský, Svoboda, Rejchrt - Ulrych (85. A. Horák), Ruprich, Michálek (80. Brožek), Rosuschan (87. Emlar) - Škoda (69. Böhm), Holub

V začátku utkání hrála obě mužstva pozorně v obraně, a tak se hrálo převážně mezi šestnáctkami. První ohrozila branku soupeře Jaroměř. Ve 22. min. přihrál Škoda do vápna Holubovi, ale jeho střelu doprostřed branky gólman Lasák v pohodě chytil. Ve 25. min. poslal Svoboda do pravého křídla Holuba, ten ideálně nacentroval na Škodu, který hlavou poslal míč z deseti metrů k tyči. Po vedoucí brance kontrolovala Jaroměř hru a nepouštěla domácí ke své brance. Ve 43. min. hlavičkoval po Ulrychově centru zleva Holub, ale domácí obránce stačil na brankové čáře míč vykopnout.

Po změně stran Jaroměř dokázala držet míč na svých kopačkách a nenechala domácí hrát. V 53. min. byl faulován před vápnem Rychnova Michálek. Holub rozehrál nakrátko na Svobodu a jeho přesná rána k tyči skončila v domácí brance. V 73 min. vyrazil domácí brankář Lasák Holubův přímý kop přes zeď k tyči. V závěru se domácí tlačili dopředu, jejich útoky ale postrádaly důraz a končily na pozorné obraně Jaroměře.

Komentář domácích: Nejsme připraveni hrát tak těžké zápasy. Je to jen v hlavách a na nás padla těžká deka. Za celý zápas jsme nevystřelili na branku hostů a zaslouženě prohráli. 

Komentář hostů: Jaroměř podala zodpovědný výkon, byla fotbalovější a nad bezradnými domácími zaslouženě zvítězila.

Žluté karty: 41. Lochman, 81. Brandejs, 90. Reichl – 68. Michálek

Rozhodčí: Novotný Matěj, Vaníček Lukáš, Seidl Marek, delegát Šob Aleš

Fotografie z tohoto zápasu naleznete zde:

mich

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.