První porážka v KP

Fotbal, Krajský přebor muži, 15. kolo, 29.8.2012                

Slavia Hradec Králové - Jiskra Jaroměř 2:1 (1:1)

Branky:  7. Linhart, 48. Veselý - 45. Holub

Slavia Hradec:  Mašek – Špaček, Šolc, Krempa, Baťka – Erber, (76. Klicnar), Lán, Hloušek, Veselý (83. Horák) – Hotla (86. Šedina), Linhart (90. Hrůša)

Jiskra Jaroměř: Klofanda – Rejchrt, Hrobský, Svoboda, Brožek - Ulrych (74. Vokál), Michálek,Ruprich, Rosuschan – Holub, Škoda

V 7. min. zahrávali domácí roh, přetažený míč vrátili hlavou před branku a po několika odrazech ho Linhart zblízka prostřelil do jaroměřské branky. Ve 32. min. Klofanda nohou vyrazil Hutlovu nebezpečnou střelu z pravé strany. Ke konci poločasu si Jaroměř vynutila v poli převahu. Ve 45. min. zahrával Holub přímý kop z 25 metrů a přes zeď poslal míč do šibenice.

Ve 48. min. zahrál Hutla přímý kop ze 40 metrů do vápna Jaroměře a nabíhající Veselý ho usměrnil do branky. V 54. min. prostrčil Michálek míč za obranu Škodovi, ale brankář Mašek dobře vyběhl a míč chytil. I ve druhé půli se hrálo více na půli domácích. Tlak Jaroměře postupně sílil a Slavia musela bránit. Větší šanci si však Jaroměř vytvořit nedokázala, a tak si vítězství připsali domácí.

Komentář domácích:  Hosté měli dobrý vstup do utkání, ale rychlá branka Linharta jejich aktivitu trochu utlumila. V dalším průběhu první půle jsme další dvě šance nedokázali zužitkovat ke zvýšení náskoku a byli to naopak hráči Jaroměře, kteří v samostném závěru poločasu vyrovnali po střele z trestného kopu. Hned v úvodu druhého poločasu jsme sice opět strhli vedení na naši stranu, ale od tohoto okamžiku se naše hra vytratila, hosté převzali iniciatuvu a naši hráči jako by se smířili s tím, že budou bránit vedení. Nakonec se jim to podařilo, ale přítomní diváci mnoho fotbalové krásy neviděli.

Komentář hostů: I když měla Jaroměř téměř celé utkání převahu, nedokázala si vytvořit gólové šance a přenechala body domácím.

Žluté karty: 5. Linhart, 59. Krempa – 20. Ruprich, 31. Svoboda, 40. Klofanda, 44. Holub, 80. Škoda

Rozhodčí: Pavel Korec, Aleš Havlík, Petr Chudoba, delegát Jaroslav Mudruňka 

Hodnocení z webu soupeře naleznete zde:

mich

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.