Mladší přípravka - sezona 2016/2017 (ročník 2008 a mladší)

JAKO CUP HRADEC KRÁLOVÉ 17.6. – 18.6. 2017

Na závěr sezony se mladší přípravka zúčastnila jako nováček dvoudenního mezinárodního turnaje za účasti 24. kvalitních týmů. Během dvou dnů jsme měli možnost nastoupit proti nejlepším týmům z ročníku 2008 z celé republiky. Turnaj  jsme odehráli společně s týmem ze Stěžer. Hrálo se 2x12 min, ve hřišti 5+1, o poločase se družstva protočila.

sobotním programu jsme se střetli v základní skupině s týmy AC Sparta Praha, Bohemians  Praha 1905, Slask Wroclaw, SK Dynamo České Budějovice.

Výsledky Jaroměře ve skupině:

FK Jaroměř – AC Sparta Praha   3:18  1. poločas 1:1 (Baudyš),  2. poločas 1:5 (Poděbradský)

FK Jaroměř – Bohemians 1905  3:15  1. poločas 1:1 (Poděbradský),  2.poločas 1:3 (Poděbradský)

FK Jaroměř – Slask Wroclaw  2:18  1. poločas 1:6 (Poděbradský), 2. poločas 1:5 (Poděbradský)

FK Jaroměř – SK Dynamo Č. Budějovice  0:12  1. poločas 0:3,  2. poločas 0:2

FK Jaroměř – MFK Vítkovice 5:16  1. poločas 1:4 (Poděbradský),  2.poločas 4:1 (Poděbradský 3,     Baudyš)

Shrnutí sobotního dne: Odehráli jsme 5 těžkých utkání, kdy jsme jeden poločas vyhráli, dvakrát remizovali a sedm poločasů prohráli. Až na utkání proti Wroclawi, kdy nás polský soupeř přehrál ve všech směrech, jsme v ostatních utkáních statečně drželi krok se soupeři, hlavně díky tahounům Tomáši Poděbradskému a Matěji Baudyšovi. Ti odmakali celý sobotní den ve vysokém nasazení a ostatním klukům byli příkladem, jak se má na hřišti bojovat.

MP JAKO CUP 2017, 17.6.2017, foto: Václav Mlejnek

V neděli jsme nastoupili k utkáním o celkové 17. – 24. místo

FK Jaroměř – FK Hodonín 1:6  1.poločas 0:0, 2. poločas 0:1

FK Jaroměř – Admira Praha 8:9  1.poločas 4:1 (Baudyš 2, Poděbradský 2), 2.poločas 3:1 (Poděbradský 2, Dohnal)

FK Jaroměř – MFK Chrudim  1. poločas 5:0 (Poděbradský 2, Baudyš 2, Dohnal), 2. poločas 3:2 (Poděbradský 3)

neděli jsme prohráli pouze jeden poločas ze šesti, bohužel se tolik výsledkově nedařilo druhému týmu ze Stěžer, a tak jsme skončili celkově na 23. místě.

Sestava FK Jaroměř: Poděbradský, Baudyš, Chejnovský, Dohnal, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Runštuk, Škoda, Křen

Závěrem bych chtěl poděkovat všem rodičům za dopravu a fandění. Hráčům přeji klidné prázdniny a hodně sportovních úspěchů v následující sezoně.

Více info o turnaji na www.fchk.cz

MP JAKO CUP 2017, 17.6.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Martin Slezák

V posledním mistrovském zápase mladší přípravky ze čtyř poločasů tři vítězné.

Závěrečné 8. kolo KP MLP – středa 7.6.2017 18:00 - hřiště Dobruška

MFK Nové Město n/Metují – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 9:23 (1:17)

Branky: Baudyš 8, Poděbradský 4, Prokš 3, Dohnal, Slezák, Wache (Stěžery 5)

Začátek zápasu nám vyšel a hned z první akce jsme vstřelili branku. Další branky jsme vsítili zanedlouho poté. Důraznou hrou jsme soupeře přehrávali a téměř nic jsme mu nedovolili a za poločas jsme nastříleli celkem 12. branek. Vynikající výkon od všech kluků. Poločas skončil 1:12. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve stejném tempu a důrazu. V soubojích jsme byli úspěšnější a rychlejší , proto jsme druhý poločas zvítězili 1:6. V brance se prostřídali Vašek Chejnovský a Martin Slezák.

SK Dobruška/Opočno – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 12:6 (7:3)

Branky: Poděbradský 2, Slezák 2, Dohnal (Stěžery 1)

Druhý zápas nás čekal těžší soupeř. První poločas byl velmi vyrovnaný a plný soubojů o každý míč. Těžký zápas se šťastnějším koncem pro nás, zvítězili jsme 2:3. Druhý poločas byl stejně těžký, jako ten první. Jeden hráč soupeře s číslem 10 nám svou technikou hodně zamotával hlavu a my jsme najednou prohrávali o 3 branky. Kluci se ale nevzdali a dvěma brankami utkání zdramatizovali, sice jsme vstřelili vyrovnávací branku, ale bohužel z nepřímého kopu a proto nebyla uznána. Více jsme už nestihli a soupeř vítězství udržel 3:2. V brance se prostřídali Tomáš Poděbradský, Matěj Baudyš a Vašek Chejnovský.

Martin Slezák, trenér: Dnes jsme předvedli pěkný výkon, který se musel líbit i přítomným rodičům. Kluci svou bojovností si vytvářeli jednu šanci za druhou a padlo hodně krásných branek. Chtěl bych poděkovat všem klukům za dnešní výkon, rodičům za dopravu, pomoc a fandění po celou sezonu. Starším klukům ročníku 2008, pro které to byl dnes poslední mistrovský zápas za mladší přípravku, přeji hodně sportovních úspěchů ve starší přípravce.

Sestava: Baudyš, Poděbradský, Dohnal, Chejnovský, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Kuna, Škoda

Výsledkově 50% úspěšnost mladší přípravky ve dvojzápase v Trutnově

7. kolo KP MLP – neděle 4.6.2017 - hřiště Trutnov HSM

MFK Trutnov II – FK Jaromeř/TJ Sokol Stěžery 8:21

Branky: Baudyš 4, Slezák 2, Prokš 2, Wache, Chejnovský, Dohnal, Poděbradský, Runštuk (Stěžery 8)

První poločas jsme proti domácímu týmu nastoupili po delší době téměř kompletní. Hned při našem prvním útoku se zranil Adam Prokš (ruka), který utkání v bolestech dohrál. Následné vyšetření v nemocnici naštěstí zlomeninu nepotvrdilo a tak se během druhého zápasu vrátil do týmu. Jinak celkem povedené utkání z naší strany, kluci se snažili a nevypouštěli souboje jeden na jednoho. Střelecky se prosadilo více hráčů, což je dobře. První poločas výhra 5:2, druhý poločas 8:2. V brance nastoupil Tomáš Poděbradský.

SK Solnice – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 24:16

Branky: Baudyš 3, Poděbradský 2, Slezák, Svoboda (Stěžery 9)

Proti kvalitnímu soupeři jsme nastoupili s odhodláním pokračovat ve výkonu z prvního zápasu. Tomáše Poděbradského jsme první poločas přesunuli do pole a místo něj v brance nastoupil Martin Slezák. Vyrovnané utkání, kdy soupeř byl efektivnější v koncovce. Jednou jsme mu pomohli vlastním gólem Dandy Dohnala (nevadí, stane se). Brzy jsme prohrávali už o tři branky, my jsme se ale nevzdali a utkání dotáhli na rozdíl jedné branky. Více jsme už nestihli a poločas prohráli těsně 6:5. Jsem přesvědčen, kdyby se hrálo o 5 minut déle, tak jsme zápas otočili. Druhý poločas, s Tomášem opět v brance, už byla vidět na všech přibývající únava a my jsme přestávali stíhat ve všech činnostech. Soupeř byl u míče dříve než my a problémy nám dělala i rozehra brankáře soupeře, který svými výjezdy zakládal nebezpečné akce. Výsledkem byla prohra 8:2.

Martin Slezák, trenér:Dnes jsme odehráli kvalitní tři poločasy, čtvrtý poločas už byla vidět únava a herní vyspělost soupeře. Tomáše Poděbradského jsme dnes po nemoci a dopoledním zápase starší přípravky „šetřili“ v brance a tak jsme nemohli naplno využít jeho kvalit ve hře. Děkuju všem, kteří dnes nastoupili a někteří i přes zranění zápas dohráli.

Sestava FK Jaroměř:Poděbradský, Baudyš, Chejnovský, Dohnal, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Runštuk, Škoda, Kuna

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Mladší přípravka dnes bez výhry.

6. kolo KP MLP – sobota 27.5.2017 - hřiště Stěžery

FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery – SK Třebechovice 11:18 (3:11)

Branky: Prokš 2, Svoboda, Runštuk (Stěžery 7x)

I když se kluci snažili a vytvořili si několik nadějných šancí, více branek se nám nepodařilo vsítit. Naopak soupeř byl v zakončení razantnější a efektivnější, my jsme mu to několika chybami v obraně usnadnili. Oba poločasy jsme prohráli stejným výsledkem 2:6 a 2:6. V brance nastoupil Martin Slezák.

FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery – FK Náchod 13:27 (8:12)

Branky: Prokš 4, Svoboda, Škoda

První poločas proti silnějšímu týmu Náchoda jsme propadali ve všech směrech. Na soupeře jsme nestačili a poločas prohráli hrozivým skóre 1:11. V brance nastoupil Adam Prokš. Druhý poločas proti mladšímu týmu Náchoda byl však mnohem vyrovnanější a z naší strany odmakaný až do konce. Výsledkem byla remíza 5:5. V brance nastoupil Martin Slezák

Martin Slezák, trenér:Dnes jsme nastoupili za slunného počasí bez Tomáše Poděbradského a Matěje Baudyše, bohužel na síle týmu to bylo znát.

Sestava FK Jaroměř:Chejnovský, Prokš, Dohnal, Wache, Slezák, Svoboda, Škoda, Runštuk, Kuna

Děkujeme rodičům za dopravu.

Jaroměř/Stěžery, 27.5.2017, foto: Martin Slezák Společné foto TJ Sokol Stěžery (žlutí), FK Jaroměř (červení). Foto: Martin Slezák

Dnes celkově jedna výhra a jedna prohra na domácí půdě.

5. kolo KP MLP – neděle 21.5.2017 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř/Sokol Stěžery – TJ Č. Kostelec 12:8 (5:4)

Branky: Baudyš 4x, Runštuk, Slezák, (Stěžery 6x)

Dnešní zápas jsme nastoupili bez účasti několika kluků. Z různých důvodů chyběli Poděbradský, Dohnal, Svoboda, Kuna a navíc měl Matěj Baudyš za sebou dopolední turnaj starší přípravky. První poločas jsme nastoupili proti slabšímu týmu Červeného Kostelce. V bojovném utkání jsme byli v koncovce lepší a zvítězili 4:0 ( Baudyš 3, Runštuk). V brance první poločas nastoupil Martin Slezák. Druhý poločas proti silnějšímu týmu jsme však už nestačili. Soupeř byl silnější v osobních soubojích a naši hráči nebyli důslední ve hře jeden na jednoho. Proto jsme druhý poločas ztratili 2:5 (Slezák, Baudyš). Druhý poločas odchytal Vašek Chejnovský.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery – SK Rozkoš/V. Jesenice 18:21 (9:12)

Branky: Baudyš 2x, Svoboda (Stěžery 15x)

První poločas proti České Skalici jsme vstřelili první branku Matějem Baudyšem. Soupeř však brzy srovnal, navíc nás přehrával v osobních soubojích. I přes naši zlepšenou hru jsme na soupeře nestačili a poločas jsme prohráli 3:6 (Baudyš 2, Svoboda). V brance nastoupil Martin Slezák. Druhý poločas proti Velké Jesenici jsme  doufali v lepší výsledek. Skutečnost však byla jiná a pro nás krutá. I když kluci bojovali, nedařilo se nám vstřelit branku (3 x tyč) . Soupeřovi se téměř z každé střely na naši bránu podařilo skórovat. Výsledek 0:6. V bráně nastoupil Vašek Chejnovský.

Martin Slezák, trenér: Dnes jsme nastoupili bez čtyřech hráčů, a tak dostali více prostoru a času ve hře ostatní hráči. Ti vyloženě nezklamali, ale stále máme co zlepšovat, hlavně ve hře jeden na jednoho a pohybu po hřišti. Hodně chyb jsme dnes vytvořili i v našem obranném pásmu, kdy jsme špatným řešením situace  dávali  šance soupeři ke vstřelení branky. V brance se prostřídali Vašek Chejnovský a Martin Slezák.

Sestava FK Jaroměř: Baudyš, Chejnovský, Prokš, Slezák, Svoboda, Runštuk, Škoda, Křen

Děkujeme rodičům za pomoc s pořadatelskou činností.

MP FK Jaroměř - SK Rozkoš, 21.5.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.