Mladší přípravka - sezona 2022/2023 (ročník 2014 a mladší)

Hodnocení mladší přípravky na jaře 2023

Na prvním místě musíme poděkovat vedení klubu za rozumné přeřazení chlapců z krajského přeboru do okresu. Šestnáct podzimních proher, v jednom případě o více než padesát branek, se rázem otočilo do vítězné série a klukům se vrátila radost ze hry.

V zimní přestávce jsme nastoupili trend sehrání série turnajů a přátelských zápasů s vyrovnanými soupeři i z jiných okresů (celkem šest halových turnajů a šest přáteláků v rámci tréninkových hodin). Kluci konečně poznávali také výhry. Lví podíl na tom má jistě i největší trenérský štáb v klubu, trenéři Podolník, Rada, a nově bývalí fotbalisté Zapadlo a Kotek, které trénování baví, kluky toho dost v krátké době naučili a vzájemně za sebe zaskočí, když je někdo pracovně zaneprázdněn. S kluky přišli i velice ochotní rodiče, bez jejich podpory by to nešlo! Novým vedoucím týmu je Vladimír Doubek, díky němuž se na web rychle dostávají zápasové referáty této kategorie, doplněné pečlivě vedenou statistikou.


mladší přípravka, 23.4.2023, foto: Václav Mlejnek Tobiáš Podolník se raduje z branky v zápase proti Vekému Poříčí/Hronovu, ve kterém Jaroměř doma vyhrála 15:1. Foto: Václav Mlejnek

V kategorii U9 se oficiální tabulky nevedou. Neoficiálně skončili naši hráči v okresním přeboru Náchod na druhém místě ze dvanácti účastníků (13 výher, 1 remíza a 2 prohry, celkové skóre 163:84). Zápas od zápasu jsme pozorovali zlepšení, a když jsme porazili Náchod U8 (mimochodem Planeo CUP 2023 - 5.místo) v kompletní sestavě - nebylo co řešit. Dále jsme pokračovali v přátelácích (Hořice, Dobruška, Vítězná, atd.). ať už u nás, nebo na výletech po okolí okresu. Čtyři turnaje, z toho jeden u nás doma, zkrátka, borci si osvojili zápasovou praxi, což se hlavně v závěru okresního přeboru projevilo v mistrákách. Účast na trénincích byla velmi dobrá.

Jaké máme vyhlídky na podzim? O kategorii výš odejdou tři kvalitnější kluci, ale přijde více borců z minipřípravky, takže nebude problém přihlásit do OP Náchod dvě družstva, a pokračovat v trendu přáteláků a turnajů i v sousedním Polsku. Z našeho pohledu jsme velmi spokojeni s první polovinou kalendářního roku, a doufáme, že tento trend vydrží i po prázdninách.

Referáty z jara 2023 si můžete přečíst zde. Starší statistiky kategorie mladší přípravky za podzim 2022 najdete zde.

Vysoké výhry na domácím hřišti

16. kolo OP Mladší přípravka U9, sobota 3.6.2023 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - FK Náchod B 21:0 (10:0)

Branky:  Kuhajdík 5x, Rada 4x, Brusnický 4x, Podolník 3x, Derner 2x, Paluska, Ropický, Novotný

FK Jaroměř - TJ Velichovky 9:1 (3:1)

Branky: Rada 2x, Brusnický 2x, Ropický, Podolník, Kuhajdík, Derner, Paluska

Sestava FK Jaroměř: Martin - Rada, Podolník, Derner, Brusnický , Paluska, Ropický, Novotný, Kuhajdík

Trenéři FK Jaroměř Podolník, Rada: V obou zápasech jsme jasně přehráli naše soupeře. Kluci si zastříleli a předvedli přítomným divákům hezké fotbalové akce. Tímto dvojzápasem jsme zakončili okresní přebor, kde jsme obsadili skvělé druhé místo z celkového počtu 12 účastníků. Chtěli bychom poděkovat všem hráčům za výborné výkony a rodičům za bezvadnou spolupráci !

Porážka v souboji o prvenství v okresním přeboru

15. kolo OP Mladší přípravka U9, sobota 27.5.2023, hřiště Velké Poříčí.

Velké Poříčí/Hronov(modrá) - FK Jaroměř 6:3 (4:1)

Branky:  Podolník 2x, Novotný

Slovan Broumov - FK Jaroměř 3:14 (1:7)

Branky: Podolník 4x, Brusnický 4x, Paluska 2x, Kotek, Derner, Novotný, Zapadlo

Sestava FK Jaroměř: Martin - Rada, Derner, Podolník, Brusnický, Kotek, Zapadlo, Paluska, Novotný

Trenéři FK Jaroměř Podolník, Rada: V prvním utkání, které bylo přímým soubojem o vedení OP, jsme doplatili na neproměnění jasných gólových tutovek a také na přiliš tvrdé balóny, se kterými se zápas odehrál. V druhém utkání jsme si hladce poradili se soupeřem z Broumova a ve všech směrech je naši kluci předčili.

Z Velkého Poříčí s plným bodovým ziskem

14. kolo OP Mladší přípravka U9, sobota 20.5.2023, hřiště Velké Poříčí.

FK Náchod A - FK Jaroměř 4:5 (3:2)

Branky:  Podolník 4x, Brusnický

TJ Sokol Stárkov - FK Jaroměř 7:11 (4:5)

Branky: Podolník 4x, Brusnický 4x, Kuhajdík, Ropický, Derner

Sestava FK Jaroměř: Martin - Podolník, Brusnický, Rada, Derner, Zapadlo, Kotek, Kuhajdík, Novotný, Ropický, Exner

Trenéři FK Jaroměř Podolník, Rada: S obrovským elánem a bojovností jsme otočili zápas ze stavu 2:4 v konečné vítězství nad favoritem z Náchoda. Nezbývá nám nic jiného než smeknout klobouk nad jejich výkonem! I přes únavu jsme poté porazili Stárkov a počet vítězství v jarní části OP jsme zaokrouhlili na deset. Poděkování patří také rodičům a prarodičům, kteří svým povzbuzováním mají nemalý podíl na výhrách týmu!

Přátelák s Dobruškou a Opočnem

přátelské utkání, čtvrtek 18.5.2023, hřiště Jezbiny

FK Jaroměř - Dobruška/Opočno 19:14

Branky:  Kuhajdík 7x, Paluska 4x, Rada 3x, Brusnický 2x, Pospíšil, Novotný a Zapadlo

Sestava FK Jaroměř: Martin , Beran - Derner, Rada, Brusnický, Kotek, Zapadlo, Kuhajdík, Kroulík, Paluska, Pospíšil, Ouřadník, Novotný

Trenéři FK Jaroměř Rada, Podolník: Další ze série přátelských zápasů opět splnil svůj účel. Kluci byli rozděleni do 2 týmů a každý tým hrál samostatný zápas 3 x 20 min.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.