Výsledkově 50% úspěšnost mladší přípravky ve dvojzápase v Trutnově

7. kolo KP MLP – neděle 4.6.2017 - hřiště Trutnov HSM

MFK Trutnov II – FK Jaromeř/TJ Sokol Stěžery 8:21

Branky: Baudyš 4, Slezák 2, Prokš 2, Wache, Chejnovský, Dohnal, Poděbradský, Runštuk (Stěžery 8)

První poločas jsme proti domácímu týmu nastoupili po delší době téměř kompletní. Hned při našem prvním útoku se zranil Adam Prokš (ruka), který utkání v bolestech dohrál. Následné vyšetření v nemocnici naštěstí zlomeninu nepotvrdilo a tak se během druhého zápasu vrátil do týmu. Jinak celkem povedené utkání z naší strany, kluci se snažili a nevypouštěli souboje jeden na jednoho. Střelecky se prosadilo více hráčů, což je dobře. První poločas výhra 5:2, druhý poločas 8:2. V brance nastoupil Tomáš Poděbradský.

SK Solnice – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 24:16

Branky: Baudyš 3, Poděbradský 2, Slezák, Svoboda (Stěžery 9)

Proti kvalitnímu soupeři jsme nastoupili s odhodláním pokračovat ve výkonu z prvního zápasu. Tomáše Poděbradského jsme první poločas přesunuli do pole a místo něj v brance nastoupil Martin Slezák. Vyrovnané utkání, kdy soupeř byl efektivnější v koncovce. Jednou jsme mu pomohli vlastním gólem Dandy Dohnala (nevadí, stane se). Brzy jsme prohrávali už o tři branky, my jsme se ale nevzdali a utkání dotáhli na rozdíl jedné branky. Více jsme už nestihli a poločas prohráli těsně 6:5. Jsem přesvědčen, kdyby se hrálo o 5 minut déle, tak jsme zápas otočili. Druhý poločas, s Tomášem opět v brance, už byla vidět na všech přibývající únava a my jsme přestávali stíhat ve všech činnostech. Soupeř byl u míče dříve než my a problémy nám dělala i rozehra brankáře soupeře, který svými výjezdy zakládal nebezpečné akce. Výsledkem byla prohra 8:2.

Martin Slezák, trenér:Dnes jsme odehráli kvalitní tři poločasy, čtvrtý poločas už byla vidět únava a herní vyspělost soupeře. Tomáše Poděbradského jsme dnes po nemoci a dopoledním zápase starší přípravky „šetřili“ v brance a tak jsme nemohli naplno využít jeho kvalit ve hře. Děkuju všem, kteří dnes nastoupili a někteří i přes zranění zápas dohráli.

Sestava FK Jaroměř:Poděbradský, Baudyš, Chejnovský, Dohnal, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Runštuk, Škoda, Kuna

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.