Starší přípravka - sezona 2016/2017 (ročník 2006 a mladší)

Starší přípravka na posledním finálovém turnaji nejprve výborný výkon, potom ostuda...

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

10. kolo finálové skupiny STP - 4.6.2017 - hřiště Česká Skalice.

Na poslední finálový turnaj STP jsme zajížděli na pěkné hřiště do České Skalice. Po dlouhé době jsme se sešli defakto úplně kompletní a věřili jsme v plný bodový zisk. To se nám však nepodařilo, když jsme předvedli 2 rozdílné výkony, jako den a noc.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 6:8 (3:3)

Branky: Karel 2x, Hemelík, Vágner, Mrkos, Rehák

Trunov, jako jistého vítěze naší ,,finálovky" jsme chtěli moc porazit a nutno říci, že jsme k tomu byli hrozně blízko. Ještě v průběhu druhého poločasu jsme vedli o 2 góly. Soupeř se však nevzdal a skóre utkání nakonec otočil v psledních minutách zápasu v náš neprospěch. I přesto ale výborný výkon obou našich týmů a veliké poděkování klukům.

SP FK Jaroměř - MFK Trutnov, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Trutnovský Matěj Široký (bílý dres) útočí na branku Matěje Lebedinského.

SK Rozkoš - FK Jaroměř 19:8 (9:3)

Branky: Libich 2x, Rehák 2x, Karel, Vágner, Hemelík, Mrkos

Tak, jak jsme odehráli zápas s Trutnovem, tak přesně naopak jsme k tomu přistoupili se Skalicí. Od začátku zápasu jsme hráli naprosto bez zájmu a bojovnosti, což na soupeře, který vyhrál zaslouženě prostě stačit nemohlo. Mdlý výkon se ve 2. poločase u obou týmů lehce zlepšil, ale i přesto jsme si v posledním zápase sezóny uřízli pěknou ostudu.

SP FK Jaroměř - MFK Trutnov, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Brankář Michal Dufek.

Áčko podalo první zápas, kromě úvodu, výborný a bojovný výkon. Na konci prvního zápasu se ale bohužel zranil Romča Kašpar a jeho absence v utkání se Skalicí byla bohužel znát více, než jsme si mysleli. Navíc do 2. poločasu se Skalicí nenastoupil kvůli naštíplému malíčku ani Jířa Karel. I přesto byl výkon týmu v tomto zápase ostudný a kluci by to měli zvládnout i bez těchto 2 hráčů úplně jinak a lépe. Veliká pochvala dnes pro Matyáše Libicha, který jako jediný odehrál výborně oba zápasy.

Béčko víceméně kopírovalo druhý tým. Bojovný a kvalitní výkon s Trutnovem a hra bez nasazení a zájmu se Skalicí. Kluci si hlavně nedokázali přihrát vícekrát za sebou, což je hrozná škoda. V obranné činnosti to ještě šlo, ale směrem dopředu se tým velmi trápil. Navíc někteří starší hráči určitě nepodali takový výkon, jaký by se od nich očekával...

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám hodnotí těžko, vlastně lehce. Výborný výkon, s odpovícajícím nasazením, v utkání s Trutnovem, který jsme měli defakto na lopatě. Poté však přišel ostudný výkon s předposlední Skalicí. Je to škoda, neboť končit úspěšnou sezónu (účast ve finálové skupině a zřejmě 6. místo z 26ti týmů), takovýmto výkonem je prostě škoda...

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Kašpar, Vojtíšek, Hemelík, Libich, Karel, Vágner, Mrkos

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Bělohlávek, Holub, Hofman, Poděbradský, Rehák, Pospíšil, Hanák, Bedlek

Rodičům děkujeme za dopravu a fandění v průběhu celé jarní části.

SP FK Jaroměř, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Václav Mlejnek

Fotogalerie k zápasu:   - web FK Jaroměř, autor Václav Mlejnek.


Absencemi zdecimovaná starší přípravka bojovala statečně na předposledním turnaji v Černilově

9. kolo finálové skupiny STP - 27.5.2017 - hřiště Černilov.

Na předposlední turnaj finálové skupiny Starší přípravky jsme zajížděli poprvé na hřiště Černilova. Byli jsme plni očekávání po minulém velmi povedeném domácím turnaji. Bohužel se nám sešlo hned 6!!! omluvenek (Bělohlávek, Rehák, Bedlek, Baudyš, Poděbradský, Vojtíšek), některé bohužel i dost pozdě....Takže jsme měli po odstoupení napůl nemocného Martina Hofmana do zápasu s Novým Hradcem jediného hráče na střídání na oba týmy, kterým byl navíc benjamínek a ,,maskot" našeho týmu Šíma Libich.

FK Černilov - FK Jaroměř 9:13 (5:4)

Branky: Karel 9x, Holub 2x, Hemelík, Pitor

Vstup do zápasu nám nevyšel, ale postupem času jsme se rozehráli. Hlavně pak 2. poločas byl z naší strany velmi kvalitní. K velkému zápasu se rozehrál hlavně Jířa Karel, který i přes drobné zranění přijel týmu pomoci.

FC Nový HK - FK Jaroměř 17:3 (10:1)

Branky: Kašpar, Holub, Pospíšil

Již dopředu jsme věděli, že proti Novému Hradci jsou naše šance na úspěch mizivé. Od začátku byla na klucích znát veliká únava, která se v průběhu zápasu samozřejmě postupně kumulovala. I přesto to kluci nevzdali a bojovali až do poslední minuty se soupeřem, kterému i přes řadu hráčů na střídání postupem času ve velkém vedru rovněž docházely síly...

Áčko mělo v prvním zápase na střídání pouze Šímu Libicha a ve druhém již nikoho. Takže drtivá většina hráčů odehrála ve velkém parnu celých 80 minut bez střídání, za což nezbývá nic jiného než jim všem poděkovat. 

Béčko na tom bylo podobně, jako ,,áčko". Kluci makali a dřeli do posledních zbytku sil. Je potřeba poděkovat i Martinovi Hofmanovi, který i přesto, že do 2. zápasu kvůli nemoci nenastoupil, tak i přesto na turnaj jel a klukům chtěl pomoci....

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní hodnocení nemá moc smysl, neboť bychom jen děkovali všem hráčům, kteří dnes na turnaj odjeli a nastoupili. Před turnajem jsme upřímně díky problémům v sestavě nepočítali s žádnými body, takže 3 body jednoznačně bereme. Velmi dobrý výkon a bojovnost předvedl Šíma Libich (ročník 2010), který se rozhodně neztratil a tímto se omlouváme jeho mamince, že jsme ji neposlechli :)))

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Karel, Libich M., Holub, Pospíšil, Libich Š.

Sestava FK Jaroměř ,,B": Dufek - Hofman, Mrkos, Hemelík, Hanák, Pitor, Vágner

Rodičům děkujeme za podporu a mohutné fandění.

Starší přípravka po dlouhé době se 100% úspěšností, a nutno říci, že naprosto zaslouženě!

8. kolo finálové skupiny STP - 21.5.2017 - hřiště Růžovka Jaroměř.

Před dalším turnajem finálové skupiny odjížděla o den dříve většina kádru (ročník 2006) na přátelský zápas a posezení do Hlinska. I přes prohru v tomto zápase byl cíl jasný, trochu se odreagovat a pobavit, abychom kluky dostali trochu do pohody. To se nakonec povedlo...

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš 8:5 (2:2)

Branky: Karel 4x, Rehák 2x, Vágner, Libich

Od začátku tradičně těžký zápas s kvalitním soupeřem. Kluci však byli od začátku herně lepším týmem a jen nepřesná koncovka nás připravila o daleko větší klid. Druhý poločas pak již kluci zvládli a zaslouženě našeho výsledkově ,,neoblíbeného" soupeře porazili. Výborný výkon obou našich týmů.

FK Jaroměř - SK Jičín 15:7 (9:3)

Branky: Karel 5x, Rehák 4x, Vágner 3x, Pospíšil, Bedlek, Baudyš

V zápase s Jičínem nám vyšel velmi dobře první poločas. Ve druhém to již taková hitparáda nebyla, a to hlavně vlivem únavy, která byla na klucích rozhodně znát. Navíc někteří hráči odcházeli průběžně na střídačku se zraněním pravého kolene (čím to asi bude p. Libich?) I přesto další zasloužené vítězství.

Áčko dnes odehrálo velmi dobré zápasy a podalo velmi dobré a hlavně týmové výkony. Na klucích byla vidět chuť hrát a bojovat, což byl ten největší rozdíl oproti předchozím turnajům. Na fotbal se dalo i koukat, takže velká spokojenost

Béčko podalo rovněž výborný a týmový výkon ve všech řadách. Pomohlo přeskupení hráčů v týmu a na klucích byla vidět veliká chuť do fotbalu. Někteří hráčí odehráli turnaj na hranici svých možností, za což je všem potřeba poděkovat.

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme velmi spokojení s výkonem všech našich hráčů. Kluci dnes hráli velmi pohledný fotbal plný nasazení. Ke konci turnaje nám již začal trochu docházet dech, ale i přesto veliké poděkování všem hráčům. Důležitým faktem dnešního výkonu pak byl návrat Míši Dufka do branky, který prostě chtě-nechtě ve druhém týmu v pěti turnajích chyběl....

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Karel, Libich, Vágner, Bělohlávek, Pospíšil, Baudyš

Sestava FK Jaroměř ,,B": Dufek - Hofman, Rehák, Mrkos, Bedlek, Hemelík, Hanák, Holub

Rodičům děkujeme za podporu a mohutné fandění.

Prohra starší přípravky v přátelském zápase v Hlinsku

Přátelské utkání starší přípravky - 20.5.2017 - hřiště Hlinsko.

Den před dalším finálovým turnajem STP, jsme zajížděli převážně s hráči ročníku 2006 na přátelské utkání do Hlinska, kam nás pozvali domácí. Jednalo se ,,revanž" z jejich strany týkající se halového turnaje Skaličan Cup, kde jsme s nimi prohráli ve finále 0:1 a ocenili jsme je jako nejlepší fanoušky, kteří získali za toto ocenění prase na rožeň.

FC Hlinsko - FK Jaroměř 5:3 (3:1)

Branky: Karel 2x, Rehák

Od začátku zápasu byla vidět na našich klukách veliká chuť domácí potrápit. Ti i přesto, že měli dopolední 3 zápasy své soutěže v nohách předváděli pěkný a rychlý kombinační fotbal, který nám dělal veliké problémy. V zápase jsme střídali lepší pasáže s horšími, ale domácí nakonec zvítězili zaslouženě. My se za svůj výkon však rozhodně stydět rovněž nemusíme.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní výlet jsme brali spíše jako odreagování pro nás pro všechny. Na pomoc jsme si vzali z mladších žáků Rézu se Skaldou, ale ani to nám v konečném výsledku nepomohlo :). Zápas však hodnotím jednoznačně pozitivně, neboť se v něm kluci snažili a bojovali, ale výborný soupeř byl nakonec nad naše síly. Myslím si, že jsme si tento výlet a následné posezení všichni užili, a to jak rodiče, tak děti, což bylo hlavním cílem.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Karel, Libich, Vágner, Bělohlávek, Baudyš, Hofman, Holub, Rehák, Dufek, Hemelík, Skalický, Rezek

Rodičům děkujeme za podporu a fandění.

Hlinsko 1  Hlinsko 2

Utrpení starší přípravky na turnaji v Hradci Králové

7. kolo finálové skupiny STP - 14.5.2017 - hřiště HK Háječek.

Na další kolo finálové skupiny STP jsme se do Hradce moc těšili. V týdnu jsme dobře a kvalitně potrénovali a všichni jsme věřili, že to zúročíme i v mistrovském turnaji. Bohužel - opak byl pravdou...krutou pravdou....

FC HK - FK Jaroměř  18:3 (9:2)

Branky: Holub, Rehák, Bedlek

Věděli jsme, že nám domácí budou htít vrátit prohru ze 2. turnaje u nás a hráče jsme na to i připravovali. Bohužel Ti dnes byli myšlenkami zřejmě trochu jinde, neboť jsme od začátku zápasu tahali za jeho kratší konec. Prohrávali jsme osobní souboje, nebyli jsme schopni si přihrát, zkrátka všechno špatně.

FK Jaroměř - Rychnov n. Kněžnou 4:12 (1:5)

Branky: Vágner, Hemelík, Rehák, Hofman

Do zápasu s Rychnovem jsme vstoupili s cílem napravit dojem z předchozího zápasu. Bohužel ani zde jsme nehráli tak, jak bychom měli. Vše bylo hrozně komplikované a absolutně bez bojovnosti. Za celý zápas jsme dokázali předvést snad jen jednu až 2 pěkné a pohledné akce, což je prostě žalostně málo.

Áčko dnes vstřelilo pouze tři z našich celkových sedmi branek, což je prostě špatně. Dnes se nedařilo opravdu nic. Míče nám odskakovali, blbě jsme i bránili a soupeř se dostával snadno do zakončení, po našich hrubých chybách ve všech řadách, včetně brankáře. Co však bylo zřejmě nejhorší byla ,,nechuť" některých hráčů porvat se o lepší výsledek.

Béčko bojovalo statečně, ale na dnešní soupeře prostě dnes nemělo. I přesto by to mohlo být daleko lepší, kdyby dali kluci do hry více srdíčka a bojovnosti.

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Na dnešní turnaj jsme odjížděli po dlouhé době téměř kompletní a s vidinou nějakých získaných bodů. Dnes však nemůžeme pochválit víceméně asi nikoho. Někdo se snažil víc, někdo míň, ale dnes nebyl opravdu nikdo, kdo by pozvedl prapor. Kluci by měli odehrát každý zápas a každou minutu na 100%, stejně tak ke všem věcem přistupovat i v tréninku. Nic se neděje, nejde o život, jedeme dál a na dnešní turnaj věřím, že co nejdřív zapomeneme.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Holub, Kašpar, Karel, Hemelík, Libich, Vágner, Hanák, Pitor

Sestava FK Jaroměř ,,B": Pospíšil - Hofman, Rehák, Baudyš, Poděbradský, Bělohlávek, Dufek, Mrkos, Bedlek

Rodičům děkujeme za dopravu a fandění.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.