Výborný výkon a výsledky starší přípravky na domácím finálovém turnaji se silnými soupeři!

2. kolo finálové skupiny STP - 9.4.2017 - hřiště Jaroměř.

Druhé kolo finálové skupny jsme odehráli doma a nutno říci, že velmi dobře. Sešli jsme se víceméně v kompletní sestavě, ale s respektem k soupeřům.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 10:9 (6:0)

Branky: Karel 2x, Kašpar, 2x, Hofman 2x, Holub, Hemelík, Poděbradský, Vojtíšek

Velmi kvalitní utkání s technicky vyspělým soupeřem. Kluci odehráli vynikající 1. poločas ve kterém naprosto dominovali. Po změně stran soupeř přidal, kluci uspokojeni výsledkem nehráli to, co jsme si řekli a nakonec z toho bylo ještě pěkné drama, nakonec však se šťastným a zaslouženým koncem pro nás.

FK Jaroměř – FC Spartak Rychnov n.K. 12:9 (7:2)

Branky: Karel 4x, Vágner 3x, Kašpar, Libich, Vojtíšek, Rehák, vlastní

Rychnov porazil ve svém prvním zápase Hradec a i s vědomím jeho výsledků z minulého turnaje, jsme k tomuto zápasu nastoupili s velikým respektem. Po hodinové pauze kluci zahráli velmi dobře v prvním poločase. Ve druhém došlo rovněž k výpadku, ale vítězství jsme si již pohlídali.

 

Áčko všechny své poločasy víceméně s přehledem vyhrálo, ovšem i zde jsme viděli nějaké ty chybky. Jinak ale velmi dobrá obrana a dnes celkem i mezihra. Kluci zahráli dobře všichni, ale dnes musím vyzdvihnout Honzíka Holuba, který hrál opravdu velmi dobře.

Béčko doslova šokovalo vítězstvím vždy ve svém prvním poločase se silnými soupeři. Konce druhých poločasů nám již tolik nešly, ale je možné, že sehrála roli i únava. Pochvala pro Tomíka Poděbradškého a Tomáše Vojtíška.

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnes musíme víceméně jen chválit. Oba naše týmy předvedly velmi dobré a hlavně bojovné výkony. Druhé poločasy nám již tolik nešly a je jen otázkou, zdali to bylo podceněním soupeře z poločasového výsledku, nebo fyzičkou. Na to se zaměříme. Jinak ještě jednou veliká pochvala všem.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Holub, Hemelík, Karel, Vágner, Bělohlávek, Libich

Sestava FK Jaroměř ,,B": Dufek - Rehák, Hofman, Mrkos, Baudyš, Poděbradský, Pitor, Pospíšil, Vojtíšek

Rodičíům děkujeme za bezva fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.