Domácí turnaj mladších žáků

9. kolo MEKKAGROUP KP mladších žáků U-13 - sk. B - sobota 28.10.2023 od 09:00 - hřiště Jaroměř

Další kola mistrovských utkání jsme odehráli na domácím hřišti. Do zápasů jsme zapojili co nejvíce našich hráčů, abychom dali šanci i těm, kteří potřebovali od začátku sezóny ještě trochu potrénovat, aby mohli naskočit do zápasů.

Jaroměř - Broumov 0:0 (0:0)

Branky: :-(

Prvním soupeřem nám bylo domácí mužstvo Broumova. Se soupeřem jsme sehráli vyrovnané utkání, ale naše bolest je celý podzim zakončení, bez vstřeleného gólu se nedá vyhrát. Proto utkání skončilo remízou.

FK Jaroměř - Broumov, 28.19.2023, foto: Václav Mlejnek Jaroměř měla ke gólovému úspěchu blízko. Foto: Václav Mlejnek.

Jaroměř - Dobruška/Opočno 0:1 (0:1)

Branky: :-(

Druhým soupeřem nám bylo mužstvo souklubí Dobruška/Opočno. S tímto mužstvem náš tým podal solidní výkon, bohužel jedna naše chyba rozhodla o výhře soupeře.

Jaroměř - Nové Město 0:5 (0:3)

Branky: :-(

Třetím soupeřem nám bylo mužstvo z Nového Města nad Metují. Soupeř byl opět nad naše síly, jeho herní projev a výkonost nám je zatím hodně vzdálena. Hosté zaslouženě vyhráli.

Soupiska FK Jaroměř: Tomek – Poděbradský, Jedlička, Dyma, Zámečník Ondra, Zámečník Vojta, Pacovský, Bergr, Ždárský, Beneš, Kotland, Rieger, Suchánek, Kábrt

Panenka, trenér FK Jaroměř:  I přes nepříznivé výsledky jsme byli s výkonem hráčů až na drobné nedostatky spokojeni. Pevně věříme, že se dobré výsledky dostaví.

Rozhodčí: Pavel Mareček

Diváků: 20

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.