Náchodský turnaj mladších žáků

5. kolo MEKKAGROUP KP mladších žáků U-13 - sk. B - neděle 1.10.2023 od 09:00 - hřiště Náchod-Hamra

FK Náchod B - FK Jaroměř 4:0 (2:0)

Branky: :-(

V rámci dalšího kola mistrovských utkání jsme zavítali na hřiště Náchod – Hamra. Prvním soupeřem nám bylo mužstvo Náchod B. Soupeř z Náchoda naše kluky předčil ve všech fotbalových dovednostech a zaslouženě vyhrál.

Sp. Police n. Metují - FK Jaroměř 0:0 (0:0)

Branky: :-(

Druhým soupeřem nám bylo mužstvo Police nad Metují. S týmem z Police nad Metují jsme hráli vyrovnanou partii a opticky jsme soupeře přehrávali. Bohužel nikdo z hráčů Jaroměře nebyl schopen zvýšit nasazení v zápase a tak se zrodila remíza.

MFK N. Město n. M. - FK Jaroměř 3:1 (2:0)

Branky: Světlák

Třetím soupeřem nám bylo mužstvo Nové Město nad Metují. Soupeř z Nového Města n. M. nás v první půli jasně přehrál, a jen svou vinou nám vstřelil pouze dvě branky. V poločase bylo již nutné naše hráče probrat z letargie a vysvětlit, že bez pohybu, bojovnosti a nasazení se prostě v KP hrát nemůže. V posledním poločase bylo vidět na hráčích znatelné zlepšení pohybu, bojovnosti a celkového nasazení, a tak poslední poločas skončil stavem 1:1. Přesto soupeř zaslouženě vyhrál.

Soupiska FK Jaroměř: Sestava – Tomek – Žďárský, Bergr, Poděbradský, Jedlička, Dyma, Suchánek, Pecháček, Světlák, Němeček, Zámečník Vojta, Riegr, Žíla

Panenka, Žďárský, trenéři FK Jaroměř:  Pokud hráči nebudou k zápasům po celou dobu hry přistupovat jako poslední poločas v Novým Městem nad Metují, tak nemohou pomýšlet na lepší výsledky.

Rozhodčí: 

ŽK: 

Diváků: 50

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.