Mladším žákům se nedaří zakončení

3. kolo MEKKAGROUP KP mladších žáků U-13 - sk. B - sobota 9.9.2023 od 09:00 - hřiště Dobruška

SK Sparta Úpice - FK Jaroměř – 2:0 (1:0)

Branky: :-(

V rámci 3. kola mistrovských utkání jsme zavítali na hřiště v Dobrušce. Prvním soupeřem nám bylo mužstvo Úpice. Se soupeřem jsme hráli opticky vyrovnaný zápas, ale, bohužel, nás trápila opět koncovka. Byly pasáže zápasu, kde jsme měli více ze hry, ale vyhrává se na góly a soupeř nás nemilosrdně trestal z protiútoků. Ale i přes prohru jsme neměli našim hráčům co vytknout, jelikož snaha o kombinaci, nasazení ve hře – to vše bylo v pořádku.

Dobruška/Opočno - FK Jaroměř – 4:1 (3:1)

Branky: 4 - Šimon Suchánek

Druhým soupeřem nám bylo mužstvo souklubí Dobruška/Opočno. Po minulé zkušenosti se soupeřem jsme očekávali tlak ze strany domácích a tak jsme se snažili k tomu přizpůsobit sestavu. Bohužel se nám nedařila kombinace, a někdy až zbytečné chyby v rozehrávce, a nepřesné, zbrklé řešení herních situací nás sráželo herně dolů. I přes tento herní projev poločas skončil 2:1 pro Dobrušku. V druhé polovině se ale situace nezměnila a soupeř nás po dvou chybách v obraně potrestal dalšími brankami, a tak zaslouženě vyhrál.

Náchod B - FK Jaroměř – 3:0 (2:0)

Branky: :-(

Třetím soupeřem nám bylo mužstvo Náchod B. S tímto soupeřem jsme v podzimní části hráli poprvé a neměli jsme tudíž žádnou zkušenost. Dovolím si říci, že zápas byl vyrovnaný, ale hraje se na vstřelené góly, a my, i kdybychom hráli se soupeřem 2x45 minut, tak by se nám asi v sobotu nepodařilo branku vstřelit. Druhou půlku tohoto zápasu jsme odehráli vlivem zranění již pouze s jedním hráčem na střídání, a ke konci klukům již docházely síly. Soupeř si dokázal v koncovce poradit, takže jeho výhra byla zasloužená.

Soupiska FK Jaroměř: Tomek – Žďárský, Bergr, Poděbradský, Rieger, Pacovský, Jedlička, Potočková, Kábrt ( 2013 ), Dyma, Suchánek

Panenka, Žďárský, trenéři FK Jaroměř:  Pro zlepšení hry musíme zapracovat na přihrávkách, klid v koncovce a opět to dokážeme pouze tím, že se bude trénovat, trénovat, trénovat.

Rozhodčí: 

ŽK: 

Diváků: 30

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.