Mladší žáky čeká tvrdý trénink

2. kolo MEKKAGROUP KP mladších žáků U-13 - sk. B - sobota 2.9.2023 od 10:00 - hřiště Police n. M.

Police nad Metují - FK Jaroměř – 3:3 (1:1)

Branky: Kovář, Laucký, Machovec – Poděbradský, Žíla, vlastní

Za pěkného počasí jsme zavítali v rámci 2. kola mistrovských utkání na hřiště do Police nad Metují. Na zápas nemohlo jet několik našich opor, ať kvůli nemoci, nebo dalším sportovním povinnostem. V naší sestavě bylo více jak polovina hráčů, pro které byl mistrovský zápas na větším hřišti premiéra. Prvním soupeřem nám bylo mužstvo domácích z Police nad Metují. Se soupeřem jsme hráli více jak vyrovnaný zápas a na gólové šance jsme měli převahu. Ale nedařila se nám přesná koncovka a potřebný klid v zakončení. A i přes to, že jsme vždy v zápase vedli, tak vlivem nedůrazu a částečně také nezkušenosti nakonec zápas skončil remízou 3:3. Nutno podotknout, že s odstupem času je remíza v tomto zápasu spravedlivá.

KP U13 Spartak Police nad Metují - FK Jaroměř, 2.9.2023, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek.


FK Jaroměř – Dobruška/Opočno – 1:4 (0:4)

Branky: Kábrt - 4

Druhým soupeřem nám bylo mužstvo soukolí Dobruška/Opočno. Tento soupeř byl nad naše síly. Jak po fyzické stránce, tak po herní stránce. Soupeř nás od začátku zápasu zatlačil před naši branku a bylo jen otázkou času než inkasujeme. Bohužel nám vázla kombinace a v obraně panoval nedůraz a také možná zbytečný respekt. V poločase jsme prohrávali 0:3. O pauze jsme přeskupili řady. Důraz v obraně se zlepšil a i kombinace se začala dařit. Ale i tak padlo na obou stranách po jedné brance. Za náš tým skóroval hráč Marek Kábrt – ročník 2013. Konečný výsledek tedy 1:4.

Soupiska FK Jaroměř: Tomek – Žďárský, Bergr, Zámečník O., Zámečník V., Žíla, Poděbradský, Rieger, Pacovský, Jedlička, Potočková, Kábrt (2013)

Panenka, Žďárský, trenéři FK Jaroměř:  Pro zlepšení hry nezbývá než tvrdě trénovat a věříme, že výsledky se dostaví.

Rozhodčí: 

ŽK: 

Diváků: 40

FK Jaroměř - Dobruška/Opočno, 2.9.2023, foto: Václav Mlejnek Fotogalerie k zápasu zde.

Sunday the 5th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.