Starší přípravka se na závěr sezony zúčastnila dvoudenního turnaje DLNK CUP v Hronově a Babí

6.6. – 7.6.2020 – hřiště Hronov, Babí

První červnový víkend jsme odcestovali do nedalekého Hronova na kvalitně obsazený turnaj, kterého se zúčastnilo celkem 20. týmů rozdělených do dvou skupin po 10. týmech. Hrací doba 18. minut a každý tým odehrál devět zápasů v jednom dni. Nejlepších deset týmů se utkalo v neděli ve finálové skupině hrané v Hronově. Druhá desítka týmů ze soboty sehrála v neděli utkání na Babí o celkové umístění na 11. až 20. místě. Hrálo se v sedmi hráčích v poli plus brankář.

Výsledky sobota 6.6. – hřiště Hronov

FK Jaroměř – FK Náchod 1:4

Branka: Hemelík Luboš

FK Jaroměř – FK Meteor Praha 1:1

Branka: Runštuk

FK Jaroměř – MFK Chrudim 1:2

Branka: Hrobský

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 0:5

FK Jaroměř – AFK Horní Jelení  3:1

Branky: Hrobský, Škoda, Svoboda

FK Jaroměř – FK Most 0:4

FK Jaroměř - FK Viktoria Žižkov 0:5

FK Jaroměř – FC Chotěboř 0:2

FK Jaroměř - SC Xaverov 0:2

Na základě výsledků ze soboty jsme nedělní část turnaje odehráli na Babí ve skupině hrané o celkové 11. až 20. místo.

Výsledky neděle 7.6. - hřiště Babí

FK Jaroměř – SK Semily 0:3

FK Jaroměř – Viktoria Vestec 2:1

Branky: Svoboda 2

FK Jaroměř – AC Sparta Praha (dívky) 0:4

FK Jaroměř – FK Meteor Praha (bílý) 3:0

Branky: Svoboda 2, Hochsteiger

FK Jaroměř – FC Chotěboř 3:0

Branky: Svoboda, Hemelík Luboš, Škoda

FK Jaroměř – FK Most 5:2

Branky: Svoboda 2, Hemelík Luboš 2, Hochsteiger

FK Jaroměř – FK Meteor Praha (zelení) 1:2

Branka: Hemelík Luboš

FK Jaroměř – FK Teplice 3:1

Branky: Hemelík Luboš 2, Hrobský

 

Sestava FK Jaroměř: Kříž, Dohnal, Škoda, Kuhajdík, Slezák, Svoboda, Křen, Hemelík Vít, Hemelík Luboš Runštuk, Baudyš, Hochsteiger, Hrobský, Nguyen

Martin Slezák, Lukáš Müller – trenéři FK Jaroměř: Turnaj byl pro mnohé z nás prvotní zkouškou v herním systému 7+1, ve kterém budeme už brzy hrát všechny soutěžní utkání. Navíc nás ve dvou dnech čekalo celkem 18. utkání s hrací dobou 18. minut proti velice kvalitním soupeřům. Už první hrací den se ukázalo, že přechod na větší hřiště a jiný herní systém (7+1), bude pro nás náročný. Naše hra nebyla dobrá, neuměli jsme při hře využít šířku hřiště, nedařily se nám přihrávky a tím pádem i kombinace, v soubojích jsme byli nedůslední a při hře bez míče jsme soupeři nechávali příliš prostoru. Proto jsme v sobotní skupině v Hronově skončili předposlední a v neděli odehráli skupinu na Babí o celkové 11. – 20. místo. Nedělní první zápasy nám opět herně ani výsledkově nevycházeli, neplnili jsme pokyny, které jsme si řekli v kabině před zápasem a stále jsme opakovali chyby z předešlých utkání. Zlomem našeho zmaru byla prohra s dívkami ze Sparty, vedené jaroměřským odchovancem Honzou Ruprichem, po které jsme provedli několik posunů v sestavě našeho týmu. Po změnách se naše hra začala výrazně zlepšovat. Vycházeli nám kombinace, kličky, zlepšili jsme obsazování hráče bez míče a začali využívat celou šířku hřiště. Velmi příjemným překvapením byla střelecká forma Luboše Hemelíka, ale za nedělní turnaj musíme pochválit všechny kluky. Viděli jsme u kluků opět radost ze hry a chuť vítězit. V nedělní skupině jsme obsadili první místo, celkově pak 11. místo. Turnaj hodnotíme kladně, kluci během dvou dnů odehráli mnoho fyzicky náročných utkání s velmi kvalitními soupeři. Už brzy nás čekají soutěže, které se budou hrát na větším hřišti v systému 7+1 a tento turnaj byl pro naše hráče první zkouškou. Děkujeme za výpomoc klukům z ročníku 2010, kteří výborně zapadli do týmu. Nesmíme zapomenout také na rodiče, kteří vytvořili silnou podporu v hledišti.

Výsledky a tabulka

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.