Pěkné druhé místo ročníku 2007 na prvním halovém turnaji v Novém roce.

 HT MLŽ - ročník 2007 - 12.1.2019 - Heřmanův Městec.

sobotu, 12.1.2019, se mladší žáci ročníku 2007 a mladší  představili poprvé v tomto roce na halovém turnaji. Zajížděli jsme na tradiční turnaj do Heřmanova Městce. Byli jsme zvědaví, jak kluci nastartují tento rok, a zda-li navážou na výborné výkony z posledního turnaje na Asvaji proti starším protivníkům. 

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - FK Letohrad  1:5

Branky: Dítě

Na úvod turnaje nás nemohl čekat těžší soupeř, než byl kompaktní tým z Letohradu. Od začátku byla na klukách vidět nervozita a nemohli jsme se dostat do rytmu. Soupeř nás herně nepřehrával, ale trestal každou naší hrubou chybu, kterých bylo na jeden zápas až moc. My jsme se na šanci strašně nadřeli a když už přišla, nedokázali jsme jí proměnit. Ani příštup některých hráčů nebyl v pořádku, což jsme si po zápase důrazně vysvětlili. Zasloužená prohra.

FK Jaroměř - TJ Slavoj Polná 6:1

Branky: Poděbradský 3x, Dítě, Mrkos, Pospíšil

Do druhého zápasu vstoupili kluci úplně jinak a bylo vidět, že chtějí první své vystoupení napravit. Byli jsme jasně lepším týmem, ale brankový rozdíl měl být mnohem vyšší. Výkon nebyl ideální, ale mnohem lepší než v prvním utkání.

FK Jaroměř - AFK Pečky 3:1

Branky: Machač 2, Dítě

Kvatní soupeř z Peček nás čekal ve třetím zápase. Od začátku jsme na hřišti dominovali a kluci předváděli solidní fotbal plný kombinace a velkého nasazení. Škoda inkasovaného golu, ale výkon velmi dobrý.

FK Jaroměř - Uhlířské Janovice 2:1

Branky: Dítě, Poděbradský

Krásný zápas proti soupeři, který měl ve svém středu výbornou individualitu v podobě hráče s číslem 9. My však máme v týmu Machyho a ten ho až na jednu situaci dokonale vymazal. Zápas to byl vyhecovaný a v tempu. Kluci svým výkonem ukazovali, že strašně chtějí vyhrát. Byli jsme po většinu zápasu lepší a dlouho jsme po brance Adama vedli 1:0. Soupeř však ke konci vyrovnat a vypadalo to na remízu. Avšak pět sekund do konce krásně zakombinoval Pospa s Bradkou a druhý jmenovaný pro nás zařídil důležité tři body. Výborně zachytal i Eda v bráně.

FK Jaroměř - Moravská Třebová 3:0

Branky: Machač 2x, Pospíšil

I nadále jsme pokračovali v solidních výkonech a Moravskou Třebovou jasně přehráli, škoda jen zase těch šancí, branek mělo padnout opět víc.

FK Jaroměř - Nemošice 2:3

Branky: Machač, Bano

Před posledním zápasem si kluci jednoduše spočítali, že už máme jisté 2. místo a to jim vůbec neprospělo. Od začátku nám chyběl pohyb a nasazení. Dvě velké chyby v rozehrávce znamenaly vedení soupeře 2:0. Až poté se kluci probrali a od té chvíle jsme svého soupeře doslova mačkali, jen goly ne a ne přijít. Nakonec se nám podařilo dvěma rychlými trefami srovnat a sahali jsme po výhře, neboť náš tlak stále sílil. Deset vteřin před koncem se však Edovi nepovedla rozehrávka při snaze rychle rozehrát míč a soupeř trestal do prázdné branky. Prohráli jsme si však tento zápas sami našim přístupem na začátku utkání.

Sestava FK Jaroměř: Kadlec - Machač, Mrkos, Poděbradský - Dítě, Pospíšil, Bano, Pitor, Olexa

Nejlepším hráčem našeho týmu byl zvolen Michal Mrkos.

 GRATULUJEME !

Celkové pořadí turnaje: 1. FK Letohrad, 2. FK Jaroměř, 3. AFK Pečky, 4. Nemošice, 5. Moravská Třebová, 6. Uhlířské Janovice, 7. TJ Slavoj Polná

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes mě mrzí pouze dvě věci. A to obě prohraná utkání. Ne proto, že jsme je prohráli, ale z důvodu našeho nasazení v nich. Celkově však kluci sehráli velmi dobrý turnaj a chtěl bych je za to pochválit a poděkovat. Soupeře jsme převážně přehrávali a náš fotbal se často blížil tomu, jak bych si to představoval. Je trochu škoda, že jsme dostali silný Letohrad hned na úvod, jelikož již dlouhodobě a prakticky na každém turnaji nám úvodní zápasy nejdou a kluci jsou v nich ještě tak trochu v posteli. Zajímal by mě náš souboj s tímto soupeřem v pozdější fázi turnaje, ale na to se už nikdo neptá. Krásné druhé místo a my makáme dál, abychom se stále zlepšovali.

Moc děkujeme rodičům za dopravu a hlasitou podporu v hledišti.

Diváků: 120

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.