Mladší žáci pokračují ve vítězné šňůře

6. kolo KP MLŽ – skupina A – 7.10.2018 od 9:00 - hřiště Jaroměř.

V neděli 7.10.2018, jsme se představili na dalším domácím turnaji mladších žáků, kde jsme přivítali soupeře z Žacléře a Lánova. Byli jsme zvědaví, zdali kluci navážou na minulý herně povedený turnaj z Broumova, což se bezezbytku povedlo.

FK Jaroměř - TJ Baník Žacléř 7:0 (4:0)

Branky: Karel 3x, Hemelík, Machač, Hanák

Do prvního zápasu jsme vstoupili velmi dobře a od začátku jsme soupeře jasně přehrávali. Pěkné kombinační akce a hezké góly, to bylo to, co nás v tomto zápase zdobilo. Soupeře jsme téměř nepustili k naší brance a skóre mohlo být ještě daleko vyšší.


KP MŽ FK Jaroměř - Baník Žacléř, 7.10.2018, foto Václav Mlejnek KP MŽ FK Jaroměř - Baník Žacléř, 7.10.2018, foto Václav Mlejnek KP MŽ FK Jaroměř - Baník Žacléř, 7.10.2018, foto Václav Mlejnek

FK Jaroměř - TJ Lánov 5:1 (4:0)

Branky: Libich 2x, Karel 2x, Mrkos

Ve druhém zápase nás čekal velmi nepříjemný a houževnatý soupeř, který moc branek neinkasuje a v posledním měření sil jsme ho horko těžko udolali 1:0. Klukům jsme řekli jasný recept na jeho hru a Ti se ho od první sekundy drželi do puntíku a během 10ti minut jsme defakto rozhodli tento zápas. Kluci hráli s chutí a velmi aktivně a naprosto zaslouženě vyhráli první poločas. Druhý jsme začali o trochu hůř, neboť jsme trochu polevili v koncentraci a hodně jsme kazili. I přesto jsme však dovedli zápas do jasného konce. Škoda jen neproměnění dalších vyložených šancí, které jsme si vypracovali. 

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hofman - Libich, Hemelík, Pospíšil, Machač, Poděbradský, Dítě, Hanák - Karel, Bano

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský – trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme měli z našich soupeřů (hlavně pak z Lánova) respekt a byli jsme zvědavi, zdali kluci naváží na minulý hodně povedený turnaj v Broumově. To se určitě povedlo a kluci hráli ještě možná o kus lépe, než minule. Obrovská chuť hrát a kombinovat, to byly dnes hlavní aspekty naší hry. Všichni hráči dnes podali výborný výkon, ale nemůžeme dnes extra nepochválit Matyáše Libicha, Jířu Karla a Fandu Hemelíka.

Rodičům děkujeme za podporu a fandění

Rozhodčí: Pálka

Diváků: 50

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.