Mladší žáci sehráli v Broumově výsledkově, ale hlavně herně, velmi povedený turnaj!

5. kolo KP MLŽ – skupina A – 29.9.2018 od 14:00 - hřiště Broumov.

sobotu, 29.9.2018, jsme zajíždeli na jedno z nejvzdálenějších hřišť našeho kraje, a to do Broumova, kde nás čekaly již odvety a v nich domácí tým Broumova a spojený tým Vrchlabí/Trutnov. Kluci měli co napravovat, neboť minulý turnaj se nám herně hrubě nepovedl.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř  1:5 (0:1)

Branky: Karel 2x, Hemelík, Machač, Poděbradský

Do prvního utkání jsme vstoupili velmi dobře a od začátku jsem byli herně lepším týmem. Bohužel nás srážela koncovka, neboť jsme nebyli schopni dlouho vstřelit gól, ale trefovali jsme pouze brankovou konstrukci, nebo domácího brankáře. Druhý poločas jsme koncovku již zpřesnili a nakonec jsme domácí zaslouženě porazili.

FK Jaroměř - FC Vrchlabí/MFK Trutnov ,,B" 6:2 (4:2)

Branky: Karel 5x, Poděbradský

Do druhého utkání jsme nastoupili bezprostředně po tom prvním a pouze s kratičkou pauzou. Tento fakt se zřejmě projevil na našem výkonu v úvodu, neboť ten jsme absolutně nezachytili. Kluci působili unaveně a i trochu dezorientovaně a výsledkem toho bylo dokonce dvougólové vedení soupeře, což se nám letos ještě nestalo. Kluci však ukázali charakter a týmovým výkonem otočili skóre ve svůj prospěch, když naše pěkné akce zakončoval dnes velmi produktivní Jířa Karel.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hofman - Lebedinský, Hemelík, Pospíšil - Machač, Poděbradský, Hanák - Karel, Kadlec

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský – trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám hodnotí velmi dobře. Kluci předváděli v obou zápasech pohledný kombinační fotbal plný pěkných akcí na jeden, dva doteky a určitě tak napravili nepovedený turnaj z minulého víkendu v Hostinném. Dnes byla opravdu radost se na ně dívat, což ocenili i přítomní rodiče. Dnes odehráli všichni kluci své střídání na maximum a hráli jako opravdový tým. Myslíme si, že toto je přesně ta cesta, kterou chceme jít a na které budeme i nadále v trénincích pracovat. Kluci děkujeme!

Rodičům děkujeme za podporu a dopravu na dnešní turnaj.

Rozhodčí: Melichar

Diváků: 55

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.