Soustředění mladších žáků - den druhý

Do druhého dne soustředění jsme vstávali v 7:45 (budíček na pokojích vykonává malej Mates Bradka). Následovala snídaně (Švédské mísy, vločky, míchaná vajíčka atd.) a od 9:45-11:15 jsme měli trénink. Ten byl od všech kluků výborně odtrénovaný a přesně takto bychom si to představovali, jen je otázkou, zdali jim po něm zbydou síly na zbytek dne.

Po obědě (Boloňské špagety) následoval klid na pokojích a nutno říci, že kluci byli opravdu vzorní (A asi i trochu unavení z dopoledního náročného tréninku). Od 17:00 jsme pak sehráli přátelský zápas s místními staršími žáky (Nová Paka/Stará Paka ročníky 2004-2007) s následujícími výsledky:

Nová Paka/Stará Paka – FK Jaroměř 1:3 (1:0, 0:3)

Branky: Karel 2x, Kadlec

Zde jsme se utkali s týmem domácích na 2x15 minut a v rozestavení 7+1. První poločas hráli domácí v lepší sestavě a i přes vyrovnaný průběh zápasů a spoustu šancí na obou stranách jsme o gól prohráli. Druhý poločas byl již náš výkon lepší a zaslouženě jsme otočili vývoj skóre.

Nová Paka/Stará Paka – FK Jaroměř 2:2

Branky: Rezek, Machač

Druhý zápas jsme hráli 1x20 na velké hřiště v klasickém rozestavení 10+1. Nutno říci, že nás kluci svým velmi dobrým výkonem překvapili. Utkání bylo vyrovnané a přineslo i velmi pěkné akce z obou stran. Výsledkem toho pak byla zasloužená remíza.

Po zápase následovala večeře (rybí prsty s bramborem) a po ní jsme šli od 20:00-21:00 do velmi oblíbeného wellnesuu (Bazén, výřivka, sauna….). Přeborníkem v potápěpění na dobu ponoru byl 2x Martin Hofman a 1x Lebeda. Skok daleký měl 3 shodné vítěze, a to Martina Hofmana, Rézu a Matese Libicha.

Poté jsme šli na pokoje a kluci odpočívali a koukali na SIGMU v Seville….Zítřek nás čeká opět náročný den…

Všichni jsou zdraví, až na pár drobounkých šrámů, kde nejvíc jich má samozřejmě Bělas…. )))

 222 333 111 

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.